Συσκευή μέτρησης-ανάλυσης και ελέγχου ενέργειας-έλεγχος ΔΔΡ απομακρυσμένα!

Συσκευή μέτρησης-ανάλυσης και ελέγχου ενέργειας-έλεγχος ΔΔΡ απομακρυσμένα!

Μια συσκευή Ελληνικής επινόησης και κατασκευής ”έπεσε” στα

χέρια της κλειστής ομάδας του FB: ”ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ”!! Μια συσκευή η οποία είναι υπό ανάπτυξη και κατασκευάζεται από Έλληνες, με έδρα την Πάτρα. Μια νέα συσκευή η οποία πιστεύουμε ότι θα κάνει πάταγο. Η συσκευή δόθηκε σε συνδιαχειριστή της ομάδας μας, ώστε να την παρουσιάσουμε στο Ελληνικό κοινό και γιατί όχι και στο εξωτερικό…

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρουσιάσεις.

Μια συσκευή Αναλυτής-μετρητής-ελεγκτής με την δυνατότητα επίσης να μπορούμε απομακρυσμένα με μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή, να έχουμε τον έλεγχο του ρελέ διαρροής μας στον ηλεκτρικό μας πίνακα, καθώς μετρήσεις κατανάλωσης και πολλά άλλα στοιχεία.

Η συσκευή δόθηκε για δοκιμές και παρουσίαση στην ομάδα μας, η οποία θα κληρωθεί αργότερα στα μέλη της ομάδας! Αυτός ο μηχανισμός αφήνει πίσω, θεωρώ, κάθε τεχνολογία που μας έχει παρουσιαστεί ως τώρα από γνωστές και μεγάλες εταιρείες ηλεκτρολογικού υλικού που δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας και πρόσφατα μάλιστα μας έχουν παρουσιάσει τα προϊόντα-αναλυτές τους.

Η συσκευή λειτουργεί με κάρτα SIM!! επίσης και WI-FI!. Η εταιρεία είναι πρόθυμη να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην ιστοσελίδα του ο Μηχανικός Ηλεκτρολόγος Γιώργος Χατζηγεωργίου λέει…

Ο μετρητής ενέργειας της MEAZON, ήταν ένα συναρπαστικό προϊόν το οποίο έπεσε στα χέρια μας και είχαμε την τύχη να το δοκιμάσουμε. Κατέφθασε σε μία κατασκευή μαζί με ένα μηχανικό διακόπτη επαναφοράς και έναν αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη (ρελέ διαρροής).

Η πρώτη λειτουργία που δοκιμάσαμε ήταν ο απομακρυσμένος έλεγχος του ρελέ διαρροής, μιας και ο συγκεκριμένος ελεγκτής χρησιμοποιεί το NB-IoT πρωτόκολλο επικοινωνίας και μπορεί να λαμβάνει / στέλνει δεδομένα από μία κάρτα SIM.

Με την βοήθεια της MEAZON, αφού βεβαιωθήκαμε ότι στην περιοχή δοκιμών υπάρχει κάλυψη ξεκινήσαμε τα test.

Η πλατφόρμα διαχείρισης, έχει την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του ρελέ διαρροής σε μία εγκατάσταση, αλλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Οι δυνατότητες που έχει μία τέτοια συσκευή και οι πληροφορίες που μπορεί να αποθηκεύσει είναι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ένα υπάρχον δίκτυο με σύνδεση ethernet / wifi  

Διαβάστε περισσότερα εδώ: getcert.gr

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Γεώργιο Χατζηγεωργίου, αναλυτικά για το πως λειτουργεί η συσκευτή σε πραγματικό χρόνο, το software κλπ…

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 
Shares