Οι άχρηστοι Δήμοι, ούτε τα βασικά και τα απλά δεν μπορούν να τηρήσουν, που αφήνουν τα καπάκια από τις διακλαδώσεις των κολόνων ανοιχτά. Και το είχα αναφέρει και παλαιότερα με άλλη δημοσίευση…. ότι θα συμβεί το τραγικό.

 

Όπως γνωρίζουμε σε οδοφωτισμούς δεν υπάρχει προστασία με ρελέ διαρροής. Παρ όλα αυτά, οι άχρηστοι Δήμοι που πληρώνουμε ένα κάρο δημοτικά τέλη, αφήνουν γυμνά καλώδια να εξέχουν από τις κολόνες. Έλεγχος δεν υπάρχει ούτε κει δυστυχώς. Αυτή η μάνα, πρέπει να τους τσακίσει στις αγωγές και να απαιτήσει την μεγαλύτερη αποζημίωση που υπάρχει. Ξέρετε τι σημαίνει να χάσεις ένα παιδί επειδή ο Δήμος…. άντε να μην πω. Προσωπικά είμαι βαθύτατα εξοργισμένος με αυτό το περιστατικό. 12 ετών ρε παιδιά. 12!!! Και να κινδυνέψεις να χάσεις παιδί με τέτοιο τρόπο;

 

Μια μαθήτρια 12 ετών χτυπήθηκε από ρεύμα σε γυμνά καλώδια κολώνας ηλεκτρισμού στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.

 

Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας της 12χρονης, η κοπέλα καθόταν δίπλα στην κολώνα, η οποία είχε εκτεθειμένα καλώδια. Η μαθήτρια την έπιασε με το ένα χέρι ενώ το άλλο ακουμπούσε σε σιδερένιο κάγκελο. Το κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα. Ευτυχώς, η επέμβαση των φίλων της ήταν άμεση. «Της άνοιξα το στόμα και της έβγαλα τη γλώσσα, την άφησα κάτω και της έδωσα νερό», ανέφερε φίλος της 12χρονης που βρέθηκε στο σημείο.

 

Η κοπέλα μεταφέρθηκε αναίσθητη στο σπίτι της και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο. «Δεν μπορεί να σηκωθεί, δεν μπορεί να πατήσει δηλαδή το ένα πόδι της», σημειώνει η μητέρα της 12χρονης, η οποία ξεκαθαρίζει ότι το κορίτσι είναι ακόμα φοβισμένο.

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω και μην δίνετε σημασία στην ασχετοσύνη των δημοσιογράφων που αναφέρουν για χιλιάδες βόλτ…. 230V είναι, αλλά θανατηφόρο όπως γνωρίζουμε. Έχω γράψει κάποια σχόλια όπως θα είτε στο βίντεο που λέει κάποια στιγμή ότι υπήρχε καλώδιο γείωσης γι αυτό σώθηκε το παιδί…. η ασχετοσύνη ή η παραπλάνηση; στο έπακρον… τέλοσπάντων ας δούμε το βίντεο παρακάτω…

Shares