Ηλεκτροπληξία πάνω στη σκηνή, 22χρονου μοντέλου

Ηλεκτροπληξία πάνω στη σκηνή, 22χρονου μοντέλου

Το νεαρό μοντέλο φαίνεται να προσπαθεί να πετάξει το μικρόφωνο, κάνοντας βήματα προς τα πίσω. Καταλήγει να καταρρέει στην πασαρέλα.

 

«Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία» ακούγεται να φωνάζουν.

 

Στη σκηνή έτρεξαν αμέσως άνθρωποι της διοργάνωσης για να βοηθήσουν το 22χρονο μοντέλο να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από τη σκηνή. Τα πλάνα από το τρομακτικό συμβάν δεν άργησαν να γίνουν viral.

 

«Ήμασταν σε live σύνδεση όταν έπαθε ηλεκτροσόκ», δήλωσε νεαρή διαγωνιζόμενη που έπαιρνε μέρος στα καλλιστεία. Πριν ακόμα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τα καλλιστεία ομορφιάς, πολλοί χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές για τα μέτρα ασφαλείας και την κακή προετοιμασία.

 

Αφού σταμάτησε για λίγη ώρα ο διαγωνισμός για τα καλλιστεία, η 22χρονη Andrea Granados Victor επέστρεψε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

 

«Επέστρεψα επαναφορτισμένη, κυριολεκτικά», είπε χιουμοριστικά. Το νεαρό μοντέλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, υπέστη εγκαύματα στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο.

 

«Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο, ενώ το κοινό τη χειροκροτούσε. «Μετά από κάποιες ιατρικές εξετάσεις, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά. Δόξα τω Θεό, δεν έπαθε κάτι περισσότερο από το έγκαυμα».

 

Πηγή: in.gr

Shares