Παγκόσμια συνάντηση επαγγελματιών Ασφάλειας και τεχνολογίας

Παγκόσμια συνάντηση επαγγελματιών Ασφάλειας και τεχνολογίας

Η IFSEC International που διεξάγεται κάθε χρόνο

τον Ιούνιο στην Αγγλία, αποτελεί παραδοσιακά το σημαντικότερο γεγονός για το τομέα της ασφάλειας στην Ευρώπη και ειδικότερα την τεχνολογία των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας. Μαζί με την IFSEC διεξάγονται στον ίδιο χώρο και παράλληλα και άλλες σημαντικές εκθέσεις σχετικές με την ασφάλεια ευρύτερα, όπως η FIREX International –  που αφορά τον τομέα της πυρασφάλειας & πυρανίχνευσης – και ακόμα οι παράλληλες εκθέσεις: Facilities Show, Safety & Health Expo, and Service Management Expo, συνδέοντας έτσι με αυτό τον τρόπο όλους τους επιμέρους τομείς της ασφάλειας και προστασίας με την ευρύτερη έννοια.

Η φετινή έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 30 χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο που συνθέτουν την κατασκευαστική και εμπορική αλυσίδα του security παγκοσμίως καθορίζοντας τις τάσεις και τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη αγορά. Οι επισκέπτες είναι κυρίως επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο των συστημάτων ασφάλειας, τοπικοί αντιπρόσωποι κατασκευαστικών οίκων, integrators και εγκαταστάτες, σύμβουλοι αλλά και τελικοί επιχειρηματικοί πελάτες, υπεύθυνοι ασφάλεια δηλαδή επιχειρήσεων και οργανισμών από όλο το εύρος των κάθετων αγορών.

Η IFSEC αποτελεί διαχρονικά μια μεγάλη ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του χώρου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις λύσεις που προτείνουν οι κατασκευαστικοί οίκοι, να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές επαφές αλλά και να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες ή ακόμα να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες. Επίσης οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παράλληλα σεμινάρια και τεχνικές παρουσιάσεις που διεξάγονται στο χώρο από στελέχη των εκθετών και άλλους ειδικούς.

Το Security Manager, για ακόμα μια χρονιά ως Χορηγός Επικοινωνίας της IFSEC 2017 και πάντα κοντά στα μεγάλα event της ασφάλειας και στο εξωτερικό, θα βρίσκεται εκεί με τη δημοσιογραφική και εμπορική του ομάδα, προκειμένου να καλύψει τη σημαντική αυτή εκδήλωση.

Πηγή: https://www.securitymanager.gr

Shares