Τραγικός θάνατος από ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο Κρήτης!!

Τραγικός θάνατος από ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο Κρήτης!!

Και το πράγμα δεν έχει τελειωμό!! 60χρονος επιχειρηματίας νεκρός εχθές στο Ηράκλειο Κρήτης

από ηλεκτροπληξία! Μάλιστα, μόλις χθες συζητούσαμε σε ομάδα του Facebook για αυτό το θέμα. Λέγαμε για το πόσο ασφαλέστερες είναι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στην Κύπρο από ότι στη Χώρα μας. Μηδενικά περιστατικά στην Κύπρο, πάρα πολλά στη χώρα μας. Δε πρόλαβε να περάσει 10ωρο από την κουβέντα και νάτα πάλι. Έλεος δηλαδή. Έλεος!!

Ο επιχειρηματίας φέρεται ότι ακούμπησε ένα καλώδιο, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία!

Υπέκυψε λίγο μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος επιχειρηματίας στα Καπαριανά του δήμου Φαιστού στην Κρήτη, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία και υπέκυψε λίγο μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όπως δημοσιεύει το cretapost.gr, ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην επιχείρησή του, όταν φέρεται ότι ακούμπησε ένα καλώδιο και υπέστη ηλεκτροπληκία.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ενημερώθηκε άμεσα, μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, όμως, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου του.

Πηγή: protothema.gr

Shares