Θάνατος 58χρονου εργαζόμενου από ηλεκτροπληξία!!

Θάνατος 58χρονου εργαζόμενου από ηλεκτροπληξία!!

Θυμάστε εκείνη την σοκαριστική είδηση που είχαμε αναρτήσει

στις 09 Ιουλίου του 2018, πριν 6 περίπου μήνες, με τον εργαζόμενο στην Κάλυμνο, που χτυπήθηκε μέσα σε φρεάτιο με θαλασσινό νερό από μπαλαντέζα η οποία είχε υποστεί φθορές; Τότε, ο εργαζόμενος είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου παρέμενε ώς εχθές σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο άνθρωπος τελικά απεβίωσε εχθές, στις 16 Δεκεμβρίου 2018!! Θυμηθείτε την είδηση του Ιουλίου στον σύνδεσμο: ilektropliksia-58xronou-ergazomenou-sti-deva-kalymnou

Δείτε την είδηση…

Έχασε τελικά τη μάχη με τον θάνατο ο Στέλιος Χαλκίτης, ο συμβασιούχος εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ, που εδώ και έξι περίπου μήνες αγωνίζονταν για να κρατηθεί στη ζωή, αφού χτυπήθηκε από ρεύμα, κατά την ώρα της εργασίας του.

Στις 9 Ιουλίου, στην Κάλυμνο, ο 59χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία και διεκομίσθη άμεσα στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Η κατάστασή του τότε είχε κριθεί κρίσιμη και έγινε διακομιδή σε Νοσοκομείο της Κρήτης, όπου νοσηλευόταν από τότε σε κρίσιμη κατάσταση. Αν και οι ελπίδες για ανάνηψη του άτυχου εργαζόμενου ήταν ελάχιστες, από τότε και για διάστημα σχεδόν έξι μηνών, έδινε τη μάχη με τον θάνατο, που τελικά ήταν άνιση, με αποτέλεσμα να καταλήξει χθες το πρωί.

Δίπλα στον άτυχο Στέλιο, ήταν συνεχώς η οικογένειά του, που όλους αυτούς τους μήνες πάλευε κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να είναι κοντά στον άνθρωπό τους.

Το τελευταίο διάστημα, είχε μεταφερθεί στην Κάλυμνο, όπου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού, συνεχίζοντας την απέλπιδα προσπάθεια στον τόπο του, στους δικούς του ανθρώπους.

Το τραγικό συμβάν

Το εργατικό ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια εργασιών συνεργείων της ΔΕΥΑΚ, που πραγματοποιούσαν εργασίες αποκατάστασης σε φρεάτιο του ΔΛΤ στην παραλιακή ζώνη του νησιού. Ο συμβασιούχος υπάλληλος, παραπάτησε καθώς έκοβε ξύλα με ηλεκτρικό πριόνι και έπεσε μέσα στο φρεάτιο με θαλασσινό νερό, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία από μπαλαντέζα που έδινε ρεύμα.

Κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο δεν είχε τις αισθήσεις του, που τελικά δεν ανέκτησε μέχρι το τραγικό τέλος…

Πηγή: epoli.gr

Shares