Ο Αύγουστος κλείνει με δύο ηλεκτροπληξίες!!

Ο Αύγουστος κλείνει με δύο ηλεκτροπληξίες!!

Δυστυχώς, με δύο νέες ηλεκτροπληξίες, η μια

θανατηφόρα και η άλλη με βαριά τραυματισμένο στην εντατική του νοσοκομείου Λάρισας, κελίνει η τελευταία ημέρα Αυγούστου 2017!

Διαβάστε τα παρακάτω αποσπάσματα…

graffitti thiseio 1

Τραγική κατάληξη είχε ένας 19χρονος, που έχασε την ζωή του ενώ έκανε γκράφιτι στον σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου, όταν τον χτύπησε ρεύμα από τις γραμμές.

Ο 19χρονος ήταν γαλλικής καταγωγής.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις επτά το απόγευμα. Ο νεαρός είχε πάει με φίλους του και πιθανότατα από στιγμιαία απροσεξία πάτησε στις γραμμές του ηλεκτρικού, χτυπήθηκε από το ρεύμα και έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, άντρες της οποίας απλά παρέδωσαν το άψυχο σώμα του νεαρού στους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, οι οποίοι με τη σειρά τους διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε αυτό το τραγικό περιστατικό, διενεργεί η Αστυνομία.

Και το δεύτερο περιστατικό σε συντήρηση υποσταθμού ΔΕΗ…

DEI

Παρολίγον τραγωδία το πρωί στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λιβαδάκι. Ένα υπάλληλος της επιχείρησης εκτελούσε μέσα στον υποσταθμό εργασίες όταν «χτυπήθηκε» από την υψηλή τάση του ρεύματος. Ο 60χρονος έπεσε στο έδαφος.

Αμέσως ο φύλακας του σταθμού κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σημείο, παράλαβε  και μετέφερε τον 60χρονο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα.

 

 

Shares