Λάθος φωτό σε ηλεκτρολογικά Site

Λάθος φωτό σε ηλεκτρολογικά Site

Υπάρχει μια τάση γενικά, από φωτογραφικό υλικό…

σε πολλά site, που τα περισσότερα δίνουν έμφαση σε μια φανταχτερή φωτογραφία ώστε να τραβήξουν τους αναγνώστες.

Επειδή λοιπόν σε αυτό το μπλόγκ, δε χαϊδεύουμε τ αυτιά κανενός, είτε είναι ηλεκτρολόγος είτε προμηθευτής, είτε οποιοσδήποτε έχει σχέση με τον κλάδο και δεν τηρεί τα βασικά …..σκέφτηκα να ανεβάσω και να κατακρίνω, τις χειρότερες κατ εμέ πάντα και να δείξω το πόσο παράδειγμα προς αποφυγή είναι τέτοιο φωτογραφικό υλικό από ένα site Ηλεκτρολογικού – Ηλεκτρονικού περιεχομένου.

Με απλές αναζητήσεις που κάνω κατά καιρούς και εγώ στο διαδίκτυο, ώστε να βρώ υλικό, βλέπω κάποιες φωτογραφίες που είναι πραγματικά παράδειγμα προς αποφυγή. Όχι μόνο έιναι αντιαισθητικές, αλλά δεν τηρούν καμία προδιαγραφή ως προς τον τρόπο που ένας ηλεκτρολόγος πρέπει να εργάζεται, με το κατάλληλο ντύσιμο, εργαλεία, βραχιόλια – δαχτυλίδια και πολλά άλλα.

”Απολαύστε” παρακάτω τις βασικότερες που βρήκα με ψάξιμο 5 λεπτών…

1A

2

Αν απορείτε γιατί κατακρίνω αυτές τις φωτογραφίες, είναι τα μεταλλικά βραχιόλια – δαχτυλίδια – βέρες, κατσαβίδια δίχως μόνωση, κατσαβίδια που δε τα χρησιμοποιεί ούτε μαραγκός πλέον, τα οποία τα δουλεύουν ηλεκτρολόγοι μανεκέν και καλά για φωτό άρθρων!!! Έλεος !! Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάζει φωτό, ας βγάζει τον εαυτό του καλύτερα, με σωστό εργαλείο στο χέρι και στον ηλεκτρικό πίνακα. Μου φοράνε κράνη τα ”μοντέλα” και κατα τ άλλα, κατσαβίδια από σίδερο και πένσες σκουριασμένες …….

3

4

5

6

7

8

9

10

Στην παρακάτω φωτό δεν είναι το ντύσιμο τόσο, όσο η ζημιά που μπορεί να πάθει ο συνάδελφος στην οικοδομή με το παραμικρό. Δε συζητάμε να σπάσει ένα σκαλοπάτι και να καταγδάρει τα πόδια του, μπορεί να πάθει χειρότερη ακόμη χειρότερα…..

11a

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το άρθρο μας

Shares