Ηλεκτροπληξία στο χωράφι του στην Πύλη Τρικάλων – σώθηκε ευτυχώς!

Ηλεκτροπληξία στο χωράφι του στην Πύλη Τρικάλων – σώθηκε ευτυχώς!

Άγιο είχε ένας 40χρονος από χωριό του δήμου Πύλης Τρικάλων.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο άντρας είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του.

Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως  από πάνω του υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια και ο σωλήνας ακουμπώντας στα καλώδια, το ρεύμα πέρασε από το σώμα του, γειώθηκε με πύλη εξόδου στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και με το χτύπημα τινάχτηκε ολόκληρο το σώμα του.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Η ζωή του δεν απειλείται.

Πηγή: newsbeast.gr

Η είδηση από άλλη ιστοσελίδα… 

Σίγουρα αυτό που τού έτυχε ο 40χρονος από χωριό του δήμου Πύλης Τρικάλων, θα το θυμάται για μια ζωή… καθώς θα την έχανε από ένα λάθος του, ωστόσο σώθηκε από θαύμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.grο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δ.Δ. του δήμου Πύλης, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του. Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως  από πάνω του υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ και με την σωλήνα ακουμπώντας στα καλώδια, το ρεύμα πέρασε από το σώμα του, γειώθηκε με πύλη εξόδου στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και με το χτύπημα τινάχτηκε ολόκληρο το σώμα του.

Είναι απορίας άξιο το πως ο 40χρονος δεν έχασε τη ζωή του.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κ.Υ. Πύλης, όπου διαπιστώθηκε η ηλεκτροπληξία, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο τυχερός στην ατυχία του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalaola.gr εκτός από το πόδι του που έχει άλγος, ενώ η καρδιακή του λειτουργία είναι καλή και η ζωή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: euro2day.gr

Shares