Απαράδεκτες, επικίνδυνες και παράνομες δημοσιεύσεις από το Leroy Merlin!!

Απαράδεκτες, επικίνδυνες και παράνομες δημοσιεύσεις από το Leroy Merlin!!

Στις 8 Οκτωβρίου του 2018, το team του Leroy Merlin Greece,

ανάρτησε ένα επικίνδυνο και απαγορευτικό βίντεο στο Youtube. O τίτλος: ”Πως να τοποθετήσεις έναν ηλεκτρικό πίνακα;”!!!

Δεν πρέπει να ακούτε συμβουλές από διάφορους στο διαδίκτυο. Το βίντεο είναι όλο λανθασμένο, προφανώς είναι από άλλη χώρα, με κανονισμούς άλλων χωρών, όπως επίσης χρησιμοποιεί επικίνδυνα εργαλεία, λανθασμένα υλικά, πολύ περιληπτικές συμβουλές και επικίνδυνες, όπως και δεν αναφέρεται σε κανονισμούς Ελληνικής νομοθεσίας που η νομοθεσία είναι εντελώς αντίθετη από αυτά που περιγράφουν στο βίντεο. Επίσης δεν αναφέρει ούτε για πλάκα ότι οι εργασίες, ας πούμε, που θα δείτε πρέπει να εκτελούνται ΜΟΝΟ από Ηλεκτρολόγο με ειδική άδεια. Αυτοί παίζουν με το ρεύμα παιδιά. Μη αντιγράψει κάποιος αυτό το απαράδεκτο βίντεο, καθώς, όπως με ενημερώνουν συνεργάτες, ότι έχουν αναρτήσει κι άλλα βίντεο ηλεκτρολογικού περιεχομένου, με τον ίδιο τρόπο!!

Επίσης, έχουν αναρτήσει βίντεο με υδραυλικές εργασίες που και πάλι απαιτείται άδεια, αλλά και εργασίες καυστήρων κλπ. Επίσης επαγγέλματα που απαιτείται άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για να προβεί κάποιος σε τέτοιες εργασίες. Άμεσα, θα ενημερώσω τα σωματεία των αντίστοιχων επαγγελματιών. Είναι άκρως επικίνδυνοι.

Μεγάλη προσοχή σε όλα παιδιά. Πολύ επικίνδυνο βίντεο.

Παρακάτω μερικά από τα σχόλια των αναγνωστών τους…

leroy1

leroy2

leroy1a 1

leroy3

leroy4

 

Μετά από όλα αυτά, απαιτούμε να κατέβει από το διαδίκτυο το βίντεο καθώς και όλα τα βίντεο της εν λόγω εταιρείας, που αφορούν συμβουλές για επαγγέλματα που απαιτούν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στη χώρα μας. Επικίνδυνοι οι άνθρωποι….. προσοχή παιδιά…

Ετσι, όπως έπρεπε, ενημερώθηκαν μέσα από την ομάδα μας του FB: ”ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ”, η ΠΟΣΕΗ και τα κατά τόπους σωματεία ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ. Αυτά είναι από τα καλά των ομάδων του διαδικτύου. Εχει το ιντερνετ και τα καλα του….

ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ….. https://www.youtube.com/watch?v=XQGmshqy6mM

Shares