Ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο (Βέροια)

Ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο (Βέροια)

Επιτελους. Οι ανεμογεννητριες ειναι εδω.

Το Βερμιο αποκτα νεο προσωπο πολυ πιο ομορφο. Πολυ πιο ομορφο γιατι προχωραει ενα εργο που φερνει αναπτυξη, ανανεωσιμη ενεργεια, και δουλειες. Ένα έργο που σκοπό έχει την παραγωγή καθαρής ενέργειας, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στον τομέα των οποίων η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να προοδευσει.

Τα τεραστια κομματια σταδιακα παιρνουν τη θεση τους και οι ανεμογεννητριες θα αρχισουν να παραγουν μια ενεργεια καλυτερη για ολους μας. Με μεγάλη χαρά παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό το έργο να προχωράει και το βουνό να αλλάζει, να αλλάζει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας παράγοντας σωστά αλλά και δίνοντας δουλειές σε όλους τους εργαζόμενους που έχει προσλάβει η ανάδοχος εταιρία. Μακαρι να υπαρξουν και αλλες παρομοιες επενδυσεις.

Η Ελλάδα και η Ημαθία έχουν ανάγλη την έλευση επενδύσεων ειδικά στον τομέα της ενέργειας αλλά και σε σημεία που μπορούν να προσφέρουν καλό σε όλα τα επίπεδα για την τοπική κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να επικροτούμε το έργο που ελπίζουμε να μεγαλώνει με τα χρόνια, σε πείσμα όλων εκείνων των γραφικών που επιθυμούν οπισθοδρόμηση και στασιμότητα στο όνομα αστειοτήτων.

http://www.verianet.gr

Shares