Ακαριαίο θάνατο από ηλεκτροπληξία υπέστη οδηγός φορτηγού

Ακαριαίο θάνατο από ηλεκτροπληξία υπέστη οδηγός φορτηγού

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Κορινθία, στην περιοχή του Ισθμού, όταν ένας 35χρονος οδηγός φορτηγού στην προσπάθειά του να σηκώσει την καρότσα του οχήματος, βρήκε τραγικό θάνατο.

 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, η καρότσα του φορτηγού ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια και αμέσως έγινε έκρηξη. O 35χρονος οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Αστυνομίας.

Πηγή: ant1news

 

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην βηματική τάση και πως μπορούν να προστατευτούν οι οδηγοί οχημάτων σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Αν υπήρχε σεμινάριο ή μάθημα στις σχολές οδηγών βαρέων οχημάτων, σίγουρα πολλοί άνθρωποι θα είχαν γλιτώσει από παρόμοια περιστατικά.

 

Δείτε το βίντεο και ακούστε τι λέει ο άνθρωπος. Ότι ”πήδηξε από το όχημα και ήρθε σε επαφή με το έδαφος, όπου και έγινε το μοιραίο!” Αν κάθονταν μέσα ή αν ακολουθούσε μερικές βασικές οδηγίες (αν τις γνώριζε) θα είχε σωθεί.

Κρίμα να πεθαίνουν οδηγοί από ηλεκτροπληξία. Πριν λίγο καιρό πάλι το ίδιο συνέβη στην βόρεια Ελλάδα με μηχάνημα που μαζεύει βαμβάκι Ηλεκτροπληξία χειριστή μηχανήματος Βαμβακοσυλλέκτη  και πριν λίγο καιρό, οδηγός φορτηγού στη βόρεια Ελλάδα και πάλι, ακριβώς τον ίδιο θάνατο Ηλεκτροπληξία οδηγός φορτηγού Καβάλα

 

Ας ρίξουμε και μία ματιά σε δύο άρθρα που έχουμε γράψει για παρόμοια περιστατικά και αν έχουμε κάπ0οιο φίλο οδηγό οχήματος, παρακαλώ, ας του το στείλουμε… μπορεί να σώσουμε μία ζωή με λίγες βασικές πληροφορίες…

Διαβάστε τα προσεκτικά και δείτε τα πολύ κατατοπιστικά βίντεο. Έχουν μεγάλη σημασία…

 

Βηματική Τάση – Τάση επαφής

 

Βηματική τάση αναλυτικά – μέρος 2

Shares