Η Τότεναμ φέσωσε για τα καλά 100 ηλεκτρολόγους στο νέο της γήπεδο!!!

Η Τότεναμ φέσωσε για τα καλά 100 ηλεκτρολόγους στο νέο της γήπεδο!!!

Μόνο στην Ελλάδα θα πέφτουν φέσια;

Σχεδόν 1,2 δις επένδυση το νέο γήπεδο!!! Όμως στην ουσία, η εταιρεία που ανέλαβε έχει εισπράξει το χρήμα (όπως λέει η τότεναμ) απάντησαν στο Σωματείο Ηλεκτρολόγων Ηνωμένου Βασιλείου. Διαβάστε το άρθρο…

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την κατασκευή…

 

Όπως λένε και οι ίδιοι οι εργάτες που δούλεψαν εκεί, το να δουλεύεις στο νέο γήπεδο της Τότεναμ είναι το καλύτερο μεροκάματο στο Λονδίνο. Παίρνεις 360 λίρες την ημέρα, μόνο που πρέπει να εργάζεσαι επτά μέρες την εβδομάδα, εξαντλητικά δωδεκάωρα, ώστε το γήπεδο να παραδοθεί στην ώρα του.

Ωστόσο, μία καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μιλάει για «πιστόλι» πολλών χιλιάδων λιρών στους ηλεκτρολόγους που εργάστηκαν για να τοποθετήσουν τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις στο νέο στολίδι της Τότεναμ. Η εταιρία BCL που τους στρατολόγησε, τους ανακοίνωσε ότι δεν έχει να τους πληρώσε και ενόψει Χριστουγέννων πολλοί εξ’ αυτών έχουν βρεθεί με οφειλόμενα που ξεπερνούν τις 4.000 λίρες.

Το Σωματείο των ηλεκτρολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου απηύθυνε έκκληση στην Τότεναμ να φερθεί ανθρώπινα ενόψει γιορτών, όμως οι Λονδρέζοι απάντησαν ότι αυτό αφορά την εταιρία Tyco (εταιρία συναγερμών) που φέρεται να έχει πάρει τα χρήματα, δίχως να πληρώσει τους εργάτες.

Πηγή: www.sdna.gr

Shares