Το ηλεκτρικό Nissan Leaf έρχεται στην Ελλάδα

Το ηλεκτρικό Nissan Leaf έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα εκδοχή του πιο καλοπουλημένου ηλεκτρικού

αυτοκινήτου στον κόσμο έρχεται επιτέλους και στη χώρα μας το 2018.

Στο πλαίσιο της ελληνικής δημοσιογραφικής παρουσίασης των ανανεωμένων Nissan Qashqai και X-Trail, ανακοινώθηκε η πρόθεση της αντιπροσωπείας να διαθέσει προς πώληση το νέο Nissan Leaf από την Άνοιξη του 2018. Μάλιστα οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν το αυτοκίνητο από κοντά στην έκθεση Αυτοκίνηση τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Με δεδομένο το γεγονός ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει κάποιο είδος οικονομικών κινήτρων για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των οποίων το κόστος κτήσης προς το παρόν είναι αρκετά υψηλότερο των συμβατικών μοντέλων, οι άνθρωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας κρατούν μικρό καλάθι για τις πωλήσεις του Nissan Leaf. Όσο αφορά στις υποδομές, εκτιμούν ότι δεν θα είναι πρόβλημα, δεδομένης της πολύ μεγάλης αυτονομίας του νέου μοντέλου. “Αυτές θα έρθουν”, μας είπαν, “όταν αυξηθεί και ο στόλος των ηλεκτρικών οχημάτων”.

Σκέψεις υπάρχουν επίσης για την εισαγωγή του ηλεκτρικού van, NV200, στοχεύοντας κυρίως σε εταιρικούς στόλους, καθώς θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανική λύση για τη μείωση του κόστους σε εταιρείες διανομής ελαφρών φορτίων.

Πηγή: http://www.4troxoi.gr

Shares