Ετικετογράφος – Brother E550W

Ετικετογράφος – Brother E550W

Πρόσφατα αποκτήσαμε τον ετικετογράφο brother E550W

Ο ετικετογράφος, είναι πλέον απαραίτητο εργαλείο για ένα σωρό επαγγέλματα. Ένα από αυτά, αρκετά σημαντικό κιόλας, είναι ο Ηλεκτρολόγος. Σήμανση απαραίτητη σε κάθε έργο, σε κάθε σημείο σχεδόν του έργου.

Έτσι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στον ετικετογράφο αυτόν, διότι το excel ναι μεν καλό και εύχρηστο, αλλά πρέπει να κουβαλάς μαζί σου ένα λαπτοπ και έναν εκτυπωτή κάθε φορά. Η να πηγαινοέρχεσαι με ετικέτες στο γραφείο σου.

e550w brother

etiket2

Πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου εργαλείου:

Τυπώνεις στην Ελληνική κατ ευθείαν από το κινητό σου ή από τον υπολογιστή σου.

Άμεση σύνδεση με το κινητό, αφού το Wi – Fi του οργάνου, φαίνεται πανίσχυρο! Δοκιμάστηκε από αρκετά μέτρα η εκτύπωση. Θα σας πω συγκεκριμένα μέτρα σε επόμενες εκτυπώσεις.

Για πρώτη δοκιμή η σημερινή, 6 ώρες έμεινε ανοικτός και η μπαταρία του δεν κούνησε γραμμούλα! Βέβαια, όλες οι εντολές δίνονταν από το τηλέφωνο. Αλλά εκτυπώσαμε για σήμανση σε 7 ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Πάρα πολλές επιλογές εκτύπωσης, πχ εκτύπωση για σήμανση καλωδίου! Για σήμανση Patch Panel, Rack, σε εξωτερικούς χώρους, πχ σωληνώσεις, πίνακες εφόσον η ταινίες είναι και στεγανές!!

Διάφορα μεγέθη ετικετών σε μορφή ταινίας, οι οποία ταινία αλλάζει με το όργανο σε λειτουργία. Δεν χρειάζεται να το απενεργοποιήσουμε.

etiket3

Μπαταρία απ ότι φαίνεται, αρκετά ισχυρή.

Σύνδεση απ ευθείας στο router σου, με ρυθμίσεις δικτύου φυσικά από το όργανο.

Το μήκος των ταινιών, αρκετά ικανοποιητικό. Περίπου 8 μέτρα ταινίας, οπότε αν υπολογίσεις σε μήκος κάθε σειράς σε ηλεκτρικό πίνακα 12 στοιχεία επί 17,5 χιλιοστά το στοιχείο, έχουμε σύνολο 21 εκατοστά και περίπου 3 εκατοστά η φύρα στο κόψιμο, 24 εκατοστά ανα σειρά, δηλαδή σε πλήρη πίνακα 3 σειρών, θέλουμε το πολύ 80 εκατοστά. Με μια ταινία κάνουμε σήμανση σε 10 ηλεκτρικούς πίνακες γεμάτους!!!

Αρκετά ικανοποιητικό το κόστος ταινίας, που έρχεται περίπου στα 15 ευρώ η ταινία.

Πάρα πολλές δυνατότητες μορφοποίησης ετικετών.

br E550W

Αποθήκευση ετικετών που έχουμε εκτυπώσει, οπότε στην επόμενη, έχουμε μια γκάμα έτοιμη ήδη!

Μειονεκτήματα:

Δεν έχει Ελληνικό μενού.

Δεν έχει οδηγίες στα Ελληνικά. Αν ρυθμιστεί όμως από γνώστη, γίνεται ένα ευχάριστο παιχνίδι – εργαλείο, αφού τα Ελληνικά είναι πλέον από το κινητό μας διαθέσιμα.

Δεν έχει καμία αναφορά στα Ελληνικά εντός της συσκευασίας.

Πως θα κατεβάσετε το πρόγραμμα

Πολύ απλά πάτε στο google Play και το βρίσκετε με την ονομασία: Mobile Cable Label Tool

Μπορείτε να κάνετε και λήψεις για υπολογιστή εδώ: https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=us_ot&lang=en&prod=e550weus

 

Προς την εταιρεία:

Brother: 

We consider it unacceptable and unethical the fact that you don’t include the Greek language in the tool’s manuals – hard copy documents . We also consider unacceptable that you have included languages from

smaller countries.

Let us remind you that the Greek language and civilization have provided the countries around the world

with science , literature and speech .

We have information that the greek language will be included in your future manuals.Also, let us remind you that the language you refer to as Macedonian is slavic , and in this country there have been sold 100

devices ,while in Greece there have been sold some thousands of them .

You should pay more attention to your marketing department.

……………

Θεωρούμε απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό, την μη καταχώρηση Ελληνικών στα βιβλία – συνοδευτικά έγγραφα του οργάνου. Απαράδεκτο επίσης, θεωρούμε την καταχώρηση γλωσσών μικρότερων χωρών. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χάριν στην Ελληνική γλώσσα και πολιτισμό, έχετε όλες οι χώρες του κόσμου, επιστήμες, ομιλία και γραφή. 

Πληροφορίες μας είπαν ότι στις επόμενες παρτίδες, θα υπάρχει η Ελληνική μέσα. Ελπίζω να είναι αληθινές. Η Γλώσσα που χρησιμοποιείτε στα έγγραφά σας ως Μακεδονική, να σας υπενθυμίσω ότι είναι Σλάβικη και ότι εκεί έχετε πουλήσει 100 όργανα, έναντι μερικών χιλιάδων στην Ελλάδα. 

Να προσέξετε το marketing τμήμα σας. 

Βίντεο

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο, είναι αρκετά…. διασκεδαστικό! Έχει και… τσίπουρο μέσα!!

 

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 
Shares