Βιοηλεκτρικά φάρμακα από Google και GSK

Βιοηλεκτρικά φάρμακα από Google και GSK

H Google συνεργάζεται με την GSK προκειμένου να παρουσιάσουν μία νέα γενιά φαρμάκων για διάφορες …

…κοινές παθήσεις. Τα βιοηλεκτρικά φάρμακα της Google και της GSK, όπως τα ονομάζει το Ubergizmo, μπορούν να γίνουν διαθέσιμα τόσο σε ενέσιμη όσο και σε πόσιμη μορφή, με σκοπό να καταπολεμήσουν ή να ανακουφίσουν από ασθένειες όπως η αρθρίτιδα, ή το άσθμα. Η Verily, μία εταιρεία που παλαιότερα ήταν γνωστή ως Google Life Sciences και αποτελεί πλέον θυγατρική της Alphabet, συνεργάζεται με την GSK, σχηματίζοντας μία νέα εταιρεία, την Galvani Bioelectrics, που έχει ως σκοπό της την ανάπτυξη βιοηλεκτρικών φαρμάκων.

Το επιστημονικό πεδίο των βιοηλεκτρικών φαρμάκων είναι νέο και σύμφωνα με την ανακοίνωση της GSK, ασχολείται με την εμφύτευση ειδικών μικροσκοπικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα που έχουν την ικανότητα της διαχείρισης των ηλεκτρικών σημάτων που μεταφέρονται από τα νεύρα. Πολλές παθήσεις έχουν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά ηλεκτρικών σημάτων που με τις συσκευές αυτές μπορούν να εκλείψουν και να βοηθήσουν έτσι, τον ανθρώπινο οργανισμό να τις καταπολεμήσει ολιστικά.

Το όλο σενάριο μοιάζει σα να είναι βγαλμένο από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά αποτελεί πραγματικότητα. Στη νέα εταιρεία, η GSK θα έχει το 55% των μετοχών, ενώ η Google, μέσω της Verily θα έχει το υπόλοιπο 45%. Καλώς ήλθατε στο μέλλον…

 

Πηγή: pestaola.gr

Shares