ΔΕΔΔΗΕ – Χρήσιμες πληροφορίες για την προστασία των συσκευών μας

ΔΕΔΔΗΕ – Χρήσιμες πληροφορίες για την προστασία των συσκευών μας

Το έγραφο σε μορφή PDF που επισυνάπτουμε στο παρόν άρθρο

θα παρατηρήσετε αν διαβαστεί προσεκτικά ότι ο ΔΕΔΔΗΕ προσπαθεί με πολύ ”όμορφο και σαγηνευτικό’ τρόπο να μας πει ότι σε παγκόσμιο επίπεδο κανένας πάροχος δεν παρέχει σταθερή τάση για πολλούς λόγους οι οποίοι είναι μόνο λιμοί και καταποντισμοί… δεν είδαμε πουθενά να αναφέρει για το κακοσυντήρητο Ελληνικό δίκτυο, που με πρόφαση την κρίση και την έλλειψη χρημάτων δεν προσλαμβάνει κόσμο ώστε να προσέξει λίγο παραπάνω τις σάπιες κολόνες, τις κακοστηριγμένες κολόνες, ειδικά στην επαρχία, που παρατηρούμε στύλους ξύλινους μέσης τάσης με τα μποφώρ να πηγαινοέρχονται περίπου στο ένα μέτρο δεξιά αριστερά, τους κακοσφιγμένους ουδέτερους ή τις χαλαρές ενώσεις και πολλά ακόμη που χρειαζόμαστε σελίδες να τα εξιστορήσουμε, απλά θα σας κουράσουμε χωρίς άλλο νόημα.

Αφού μας λέει με ωραίο τρόπο τι φταίει για τις πτώσεις τάσεις ή τις υπερτάσεις ή τις διακοπές ουδέτερου, έρχεται με ”πανέμορφο τρόπο” και μας υποδεικνύει τι πρέπει να αγοράσουμε για την προστασία των συσκευών μας.

Αξίζει όμως τον κόπο να διαβάσετε το πολύ χρήσιμο PDF αρχείο με τις κακές καιρικές συνθήκες και τους ασυνείδητους οδηγούς που πέφτουν πάνω στις κολώνες και θα καταλάβετε πολλά. Το τελικό νόημα είναι αυτό που φωνάζουμε καιρό τώρα: μην περιμένετε προστασία από τον πάροχο….. προστατευτείτε ΜΟΝΟΙ σας

prostasia syskeyon

prostasia sysk1

prost sysk2

 

pro sys3

pro sysk4

pro sysk5

pro sysk6

pro sysk7

pro sysk8

pro sysk9

pro sysk10

pro sysk12

ΔΕΔΔΗΕ

Shares