Διαθέσιμη η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για τα Windows 10

Διαθέσιμη η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για τα Windows 10

Όπως το συνηθίζει, η Microsoft…

… γνωστοποίησε την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Windows 10, μέσω ενός blog post του Terry Myerson, executive vice president του Windows and Devices Group.

Η αναβάθμιση αφορά προσωπικούς υπολογιστές και ταμπλέτες που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Windows 10 και μέσω αυτής προσφέρονται σειρά βελτιώσεων σε κάθε παράμετρο της πλατφόρμας. Επιπλέον, τα Windows 10 καθίστανται συμβατά και με την πλατφόρμα Xbox One ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και τα smartphones.

Τα Windows 10 γίνονται πλέον γρηγορότερα, πιο συμβατά, προσφέροντας επιπλέον καινοτομίες όπως το Cortana Inking και την επέκταση της σε νέες αγορές, βελτιώσεις σε απόδοση και ασφάλεια στον web browser Microsoft Edge και υποστήριξη για καλύτερο photo viewing από τον Explorer.

Toshiba-laptop-windows-10

Επίσης, το update του Νοεμβρίου, το οποίο αποτελεί μέρος των Windows ως υπηρεσία, παρέχει σημαντικές ενημερώσεις για εταιρικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Windows Update for Business, Windows Store for Business, Mobile Device Management, Azure Active Directory και νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Σε ότι αφορά το Xbox One, πέρα από την υποστήριξη των Windows, ισχύει πλέον το Xbox One Backward Compatibility, δηλαδή η συμβατότητα επιλεγμένων τίτλων της κονσόλας Xbox 360 στο Xbox One.

Πηγή: pestaola.gr

Shares