Πως μαζεύουμε μια προέκταση καλωδίου – μπαλαντέζα;

Πως μαζεύουμε μια προέκταση καλωδίου – μπαλαντέζα;

Η μπαλαντέζα ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία για κάθε ταχνικό

ή ακόμη και για έναν καταναλωτή. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί μια μπαλαντέζα. Ειδικά σε εργοτάξια ή σε εργασίες στις οποίες χρειαζόμαστε προέκταση καλωδίου, διότι δε φτάνει το τρυπάνι μας στην πρίζα ή οποιοδήποτε εργαλείο, η μπαλαντέζα είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία. Δε θα επεκταθούμε στα εργαλεία μπαταρίας, γιατί ακόμη και τώρα η μπαλαντέζα είναι άκρως απαραίτητη.

Όμως, τι γίνεται όταν τελειώνουμε τη δουλειά μας και η μπαλαντέζα, αν δεν είναι σε καρούλι, πρέπει να μαζευτεί; Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα ειδικά για τους βιαστικούς και τους ανυπόμονους. Συνήθως το μάζεμα μιας μπαλαντέζας είναι πρόβλημα, ειδικά όταν αυτή αρχίζει και…. ”μεγαλώνει”!! Όσο περισσότερα μέτρα μπαλαντέζα έχουμε, τόσο περισσότερο πρόβλημα έχουμε στο να την τυλίξουμε σωστά, οπότε στην επόμενη χρήση να μην ξεμπερδεύουμε 30 ή 50 μέτρα καλώδιο. Για σκεφτείτε; Πόσες φορές έχετε πέσει ”θύματα” μπαλαντέζας;

Έτσι, έρχονται ορισμένοι οι οποίοι θέλουν να σταματήσει μια μπαλαντέζα να τους κάνει τσατάλια τα νεύρα και με όμορφα Tips μας δείχνουν τρόπους μαζέματος μπαλαντέζας οπότε να γυρίζουμε από την δουλειά μας πιο ήρεμοι.

Δείτε λοιπόν μερικά από τα πιο όμορφα βίντεο που μάζεψα…

 

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

     
Shares