Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία 22χρονος στην Αχαϊα!!

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία 22χρονος στην Αχαϊα!!

Τραγικό θάνατο βρήκε 22χρονος στο Μάνεσι Καλαβρύτων από ηλεκτροπληξία.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το kalavrytanet, συνέβη όταν ο νεαρός χρησιμοποιώντας σιδερένια ή αλουμινένια βέργα, προσπαθούσε να τρυγήσει μια καρυδιά και ακούμπησε στα καλώδια της υψηλής τάσης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αμέσως μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καλαβρύτων και παρά τις προσπάθειες των γιατρών για αναζωογόνηση δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του στην ζωή. Πηγή: https://www.patrasevents.gr

Και από άλλη πηγή:

Την ζωή του έχασε ένας 22χρονος φοιτητής στην Πάτρα ο οποίος πήγε να μαζέψει καρύδια με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το <apatrastimes.gr, ο 22χρονος, ο οποίος κατάγεται από το Μάνεσι Καλαβρύτων και διέμενε με την οικογένειά του στην Πάτρα, βρήκε τραγικό θάνατο χθες το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια του πατέρα και του δίδυμου αδελφού του, όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης, ενώ μάζευε καρύδια.

Ο νεαρός ο οποίος ήταν φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, χρησιμοποιούσε για ράβδισμα των δέντρων μία μεταλλική ράβδο και σε μία του κίνηση αυτή ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου διακομίστηκε, ο 22χρονος κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία στη σορό του άτυχου νέου και αύριο η κηδεία του.

Shares