”Πέθανε ο σύζυγός μου από ηλεκτροπληξία, όταν ήμουν έγκυος” – Πόπη Τσαπανίδου

”Πέθανε ο σύζυγός μου από ηλεκτροπληξία, όταν ήμουν έγκυος” – Πόπη Τσαπανίδου

Με αφορμή ακόμη ένα θάνατο 16χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία

εχθές στο Ηράκλειο Κρήτης, πρέπει να σκεφτούμε σαν καταναλωτές μερικά πράγματα…

Αυτά που γράφω κατά καιρούς, τα γράφω γιατί απλά μου αρέσει η ηλεκτρολογία. Διατηρώ αυτό το site γιατί μου αρέσει να μαθαίνω και εγώ αλλά και να ενημερώνω όσο μπορώ συναδέλφους και καταναλωτές. Τους μεν ώστε να γινόμαστε καλύτεροι πάνω στη δουλειά μας, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες από τη δουλειά μας και τους δε καταναλωτές, ώστε να καταλάβουν ότι πρέπει να σκέφτονται πιο υπεύθηνα όσο αφορά την ασφάλειά τους στο σπίτι και στην εργασία τους.

Έχω γράψει πάρα πολλές φορές για την ηλεκτροπληξία, έχω αναφέρει δεκάδες θάνατους από ηλεκτροπληξία. Το site είναι ένα μικρό site και έτσι, δεν είναι δυνατόν να ενημερώνει μεγάλο μέρος του πλυθησμού. Όμως, είναι χιλιάδες οι ηλεκτρολόγοι που διαβάζουν εδώ και έχουν δεκάδες χιλιάδες συγγενείς και αυτοί οι συγγενείς, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλους συγγενείς και φίλους. Θα πρέπει λοιπόν να ενημερώνουμε όλοι μαζί τους φίλους και τους συγγενείς μας για ότι συμβαίνει καθημερινά στον διπλανό μας, ο οποίος πεθαίνει από ηλεκτροπληξία εν έτη 2019!! Πρέπει να σταματήσει αυτό το γεγονός. Να πεθαίνουν τα παιδιά μας κυριολεκτικά από ηλεκτροπληξία. Όπως χθες ο 16χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ας θυμηθούμε και την Τσαπανίδου Πόπη, μιας και είναι πιο ”διάσημη” από εμάς και την ακούει περισσότερος κόσμος…

Έπεσε έμεσα θύμα ηλεκτροπληξίας. Έχασε τον άντρα της από ηλεκτροπληξία όταν αυτή ήταν 3 μηνών έγκυος!! Ας δούμε την προχτεσινή εκπομπή και ας συνετιστούμε λίγο παραπάνω…

Tο βράδυ της Τετάρτης (16/5), η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στη ζωή της και εξήγησε πώς τις ξεπέρασε.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά, καθώς έχασε τον σύζυγό της, ενώ ήταν μόλις 3,5 μηνών έγκυος σε δίδυμα. «Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος, όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», δήλωσε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Επίσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι σε ηλικία μόλις 14 ετών «έχασε» την 12χρονη αδελφή της. «Πέθανε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Γι’ αυτό σου λέω η ζωή είναι ένα δώρο. Πώς ξεπερνιέται ο θάνατος; Με τη ζωή. Και έφεραν στον κόσμο μετά την αδερφή μου Λία η οποία έχει δυο παιδιά και το μικρό της είναι τριών μηνών. Οι γονείς μου τότε πέρασαν πολύ δύσκολα», δήλωσε η ίδια.

Δείτε και το βίντεο παρακάτω…

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 
Shares