Νεκρός 46χρονος στρατιωτικός από ηλεκτροπληξία

Νεκρός 46χρονος στρατιωτικός από ηλεκτροπληξία

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο – πιθανότατα από ηλεκτροπληξία,

κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης – άφησε ένας 46χρονος άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Κάμπου.

Το άτυχο άνδρα – με καταγωγή από την περιοχή της Ζαχάρως, που ζούσε μόνιμα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου – εντόπισαν τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί της Μεικτής Περιπολίας στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας.

Ο 46χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια και η ακριβής ώρα του θανάτου του. (protothema.gr)

Και η σελίδα pelop.gr ….

Tο τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Θάνο – Επαθε από ηλεκτροπληξία κατα την αφισοκόλληση

Ράγισαν κι οι πέτρες στην κηδεία του Ανδρέα Θάνου από τη Ζαχάρω, που τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έπεσε νεκρός από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης, στην περιοχή της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας.

Οι οικογένειά του, συγγενείς, συγχωριανοί, φίλοι και παλιοί συνάδελφοι από τη ΣΕΤΤΗΛ, τον αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια, κι ένα «γιατί» τόσο πρόωρα και άδικα, που δε θα πάρει απάντηση ποτέ.

Ο άτυχος άνδρας, που τα τελευταία χρόνια ενίσχυε το εισόδημά του εργαζόμενος ως αφισοκολλητής, βρισκόταν στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, κάνοντας αφισοκόλληση για πολιτιστική εκδήλωση της περιοχής.Από αυτό το νυχτοκάματο όμως, δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του, αφού κατά τη διάρκεια της αφισοκόλλησης σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας, χτυπήθηκε από το ρεύμα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Μεικτής Περιπολίας στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Shares