Νέες συλλήψεις ηλεκτρολόγων και ”πελατών” για τις ρευματοκλοπές!!

Νέες συλλήψεις ηλεκτρολόγων και ”πελατών” για τις ρευματοκλοπές!!

Καμία σχέση δεν έχουν με τις ρευματοκλοπές τα μέλη –ηλεκτρολόγοι του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας

σύμφωνα  με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά την επιχείρηση –σύλληψη της Αστυνομίας για ρευματοκλοπές στην ευρύτερη περιοχή το Σωματείο καταδικάζει τέτοιου τύπου ενέργειες ( παραβιάσεις μετρητών – ρευματοκλοπές ) οι οποίες δημιουργούν και κινδύνους για την ασφάλεια του καταναλωτή. Τονίζουν ότι τέτοιες ενέργειες είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης  και θα πρέπει να απασχολήσουν βαθύτερα την πολιτεία η οποί οφείλει  «να σκύβει το κεφάλι» στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοικοκυριά.

Εν τω μεταξύ αύριο οδηγείται στον Ανακριτή ο 47χρονος ,φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας των ρευματοκλοπών, που είχαν στήσει έξι μέλη της οργάνωσης και εξαρθρώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου. Το κέρδος της παράνομης δράσης έφτασε τα 200.000 ευρώ και η ζημιά για την ΔΕΔΔΗΕ ξεπέρασε τις 500.000 ευρώ.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ηλεκτρολόγος και υπάλληλοι τεχνικής εταιρίας ενώ εκτός από τα  μέλη της σπείρας συνελήφθησαν δεκάδες άτομα-πελάτες για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Της Νίκης Παπαδούλα στο ert.gr

Δείτε και θυμηθείτε το προηυγούμενο άρθρο μας πριν 5 ημέρες με τις συλλήψεις της ”εγκληματικής οργάνωσης” ηλεκτρολόγων!! https://electricalnews.gr/nea

Shares