Ηλεκτροπληξία σε Πάτμο και Πάφο!!!

Ηλεκτροπληξία σε Πάτμο και Πάφο!!!

Ακόμη δύο ηλεκτροπληξίες. Η πρώτη πριν μερικές ημέρες στην Πάτμο ένα βρέφος!!!

Και η δεύτερη, εχθές το βράδυ στις 06/03/2018 στο αστυνομικό τμημα της Πάφου ενας αστυφύλακας … ευτυχώς κανένα από τα δύο περιστατικά δεν ήταν θανατηφόρο!

Ένα ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας επιστρατεύτηκε για τη μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, ενός βρέφους από την Πάτμο, το οποίο έπαθε ηλεκτροπληξία.

Το μωρό οδηγήθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ έπειτα από σχετικό αίτημα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και υπεβλήθη σε εξετάσεις από τους γιατρούς.

Πηγή: athensvoice.gr

Το βράδυ της Δευτέρας 5/3, ο αστυφύλακας τραυματίστηκε από ηλεκτροπληξία, εντός των κρατητηρίων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:30 το βράδυ της Δευτέρας 5/3, αστυφύλακας προσπάθησε να ανάψει το γενικό διακόπτη των κρατητηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφοπυ, λόγω του ότι διακόπηκε η παροχή του ρεύματος στο κτήριο.

Στην προσπάθειά του, ο αστυφύλακας τραυματίστηκε στην δεξιά παλάμη του, λόγω ηλεκτροπληξίας και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πηγή: tothemaonline.com

Shares