Ηλεκτροπληξία αγοριού 3 ετών στην Άμφισσα

Ηλεκτροπληξία αγοριού 3 ετών στην Άμφισσα

Αγόρι 3 ετών νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων,

στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία, στην Άμφισα, όταν (λένε) ήρθε σε επαφή το χέρι του με ακάλυπτη πρίζα. Διακομίστηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου εχθές (Πέμπτη) το βράδυ, περίπου στις 10 η ώρα.

Σήμερα…

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του 3χρονου αγοριού που διεκομίσθη χθες από την Άμφισσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα και κατόπιν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη όταν έβαλε το χέρι του σε πρίζα.

Σύμφωνα με τον διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Όπως δήλωσε ο διευθυντής της μονάδας, ”η κατάσταση του μικρού (ευτυχώς) συνεχώς βελτιώνεται και έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο”.

Οπως είπε, «το καρδιογράφημα ήταν καλό δεν μας έδειξε αλλοιώσεις στην καρδιά και το παιδί θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο Καραμανδάνειο».

Εξάλλου, σύμφωνα με την διοικήτρια του Καραμανδανείου Βασιλική Γεωργιοπούλου, η μεταφορά του μικρού αγοριού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έγινε περισσότερο για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί καλύτερα αν υπήρχε κάποια επιπλοκή.

Shares