Αέριο Θεσ/νίκης – 2018 ξεκινά την πώληση Ηλεκτρικής Ενέργειας

Αέριο Θεσ/νίκης – 2018 ξεκινά την πώληση Ηλεκτρικής Ενέργειας

Τον Ιανουάριο του 2018 πρόκειται να ξεκινήσει την πώληση

ηλεκτρικής ενέργειας η Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, ενώ οι δημοπρασίες Οκτωβρίου θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη δομής της τιμής/kw, όπως επισήμανε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Φεντερίκο Ρέγκολα , στη διάρκεια σημερινού γεύματος που παρατέθηκε στους δημοσιογράφους της Β. Ελλάδας, με αφορμή τη διοργάνωση της 82ης ΔΕΘ.

Γεγονός πάντως είναι, ότι οι πελάτες της ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, που ανέρχονται σε 340.000 οικιακούς και άλλους 8.000 επιχειρηματίες θα έχουν προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ οι λαμβάνοντες συνδυαστικών πακέτων (φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια), θα τυγχάνουν καλύτερης τιμής και εκπτώσεων, όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια του γεύματος.

Πάντως, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Ρέγκολα, σκοπός της εταιρείας είναι να πωλείται η ηλεκτρική ενέργεια από την ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, στην πιο ανταγωνιστική τιμή, ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι βασικός στόχος είναι στην επόμενη πενταετία η εταιρεία να φιγουράρει μεταξύ των πέντε καλύτερων παρόχων ενέργειας στη χώρα μας.

Τονίζοντας ότι η ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης -Θεσσαλίας αποτελεί τον νούμερο ένα πάροχο αερίου σε συνδέσεις στην Ελλάδα, ο κ. Ρέγκολα επισήμανε ότι “ αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε διαφορετικοί, ενώ προσπαθούμε και δουλεύουμε για να είμαστε και καινοτόμοι”.

Για το συμπιεσμένο φυσικό αέριο (cng), τονίζοντας ότι στο συγκεκριμένο πεδίο υπάρχουν ευκαιρίες και χαρακτηρίζοντάς το “ενδιαφέρον”, ο ίδιος επισήμανε ότι το 2019 η εταιρεία θα προχωρήσει σε επαφές με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, ώστε να βρουν σημεία επαφής και να μπορέσει η ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας να προχωρήσει στην προμήθειά του μέσω συνεργασιών. Πάντως, όπως ξεκαθάρισε, “ο τομέας του συμπιεσμένου φυσικού αερίου δεν είναι προτεραιότητά μας”.

Υπενθυμίζεται ότι τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας στην 82η ΔΕΘ, έγιναν χθες από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Σωκράτη Φάμελλου και του Ιταλού πρέσβη Λουίτζι Μάρας.

Πηγή: http://www.zougla.gr

Shares