Ζωγράφου Πέτρος …. ρεύμα απο νερό !!!!

Ζωγράφου Πέτρος …. ρεύμα απο νερό !!!!

‘Ενα θέμα που κανονικά θα πρέπει να απασχολήσει ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες και όχι μόνο τους ειδικούς (φυσικούς), είναι …

…η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, μόνο απο καθαρό νεράκι της βρύσης ή ακόμη και υφάλμυρο.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα, για παραγωγή ηλεκτρισμού απο τον αέρα …. υδρογόνο…..νερό …. και πολλά άλλα, εδώ όμως έχουμε πατέντα Ελληνικότατη, απο Έλληνα επιστήμονα, ο οποίος έχει καταθέσει την πατέντα στο υπουργείο Εθνικής  Αμυνας και ο υπουργός μας απαντάει ότι είναι ….. Κρατικό μυστικό !!!!!!!

Μία μικρή λοιπόν, συσκευούλα, η οποία παράγει ηλεκτρική ενέργεια, βάζοντάς της λιγάκι νερό !!! Σκεφτείτε, μετά απο τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε, κάθε πολυκατοικία ή μονοκατοικία ή εργοστάσιο, να διαθέτει απο μία τέτοια συσκευή…..!!! Μονομιάς, αχρηστεύονται τα παγκόσμια δίκτυα παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας !!!!! Νησιά ή απομακρυνσμένα χωριά ή απλές κατοικίες στο πουθενά, θα έχουν αυτάρκεια. Τριεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως πετιούνται στον ….. αέρα διότι, όποια πατέντα, είτε απο αέρα είτε απο ήλιο (φωτοβολταϊκά πάρκα – ανεμογεννήτριες) τα οποία κοστίζουν πανάκριβα, μονομιάς ….είναι ΑΧΡΗΣΤΑ και ακριβά !!!!

Φανταστείτε μία Ελλάδα, η οποία θα πουλήσει έναντι 1000 ευρώ την κάθε συσκευή ( για οικιακή χρήση ) επί 10 δισεκατομμύρια σπίτια ή μαγαζιά που υπάρχουν παγκοσμίως !!!!!!!! Ξεχρέωσε ακόμη και το χρέος της Αμερικής !!!! Οπότε, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι, ο καθηγητής …..ίσως ….. λέω τώρα …. σύντομα ….. πάθει κάποιο ….”ατύχημα” ή κάποιο ”περιστατικό” υγείας !!!!

Ας διαβάσουμε λοιπόν, λίγα λόγια για τον καθηγητή ….

zografos

(βιογραφία απο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)…

Ο Πέτρος Ζωγράφος είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, ερευνητής και εφευρέτης. Γεννήθηκε την 15 Ιουνίου 1955 στον Πειραιά και μετά τις σπουδές του ασχολήθηκε από το 1980 με την έρευνα των ραδιοσυχνοτήτων και των ηλεκτροφασματικών εφαρμογών. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κλιάφα και έχουν δύο παιδιά. Οι εφευρέσεις του Πέτρου Ζωγράφου έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον εκ μέρους του κοινού και έχει, μάλιστα, δημιουργηθεί ειδική “Ομάδα Διαδικτυακής Υποστήριξης Πέτρου Ζωγράφου” με σημαντική παρουσία και συνεχείς παρεμβάσεις.

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Εργάζεται από το 1985 ως ανεξάρτητος Ηλεκτρονικός Μηχανικός, διαθέτοντας σχετική άδεια λειτουργίας εργαστηρίου κατασκευής και επισκευής ηλεκτρονικών επιστημονικών τεχνικών συσκευών και οργάνων υψηλής τεχνολογίας.

Είναι ένας από τους τεχνικούς πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στην Ελλάδα την δεκαετία του 1990. Σχεδίασε τα συστήματα ακτινοβολιών και εκπομπής προγράμματος πολλών ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών μεταξύ των οποίων οι ΩΧ FM, Super FM, Super Hellas TV, Ελλάδα FM, Νέοι Ορίζοντες FM, Φάρος FM και πολλών άλλων.

Διδακτικό Έργο

Από το 1981 έως το 1986 διατέλεσε καθηγητής Ραδιοηλεκτρολογίας στην Ανωτέρα Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΣΜΕΝ) του Πειραιά και δίδαξε εφαρμογές ηλεκτρονικών συστημάτων στην Τεχνική Σχολή “Αναξαγόρας”. Επίσης δίδαξε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων(ΠΟΣΕΗ).

Ερευνητικό Έργο

Έχει ασχοληθεί με την εφεύρεση, σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτροφασματικών εφαρμογών, για αρκετές από τις οποίες είναι κάτοχος και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας όπως:

• στατό μετασχηματιστή εναλλακτήρα (inverter) μετατροπής του συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος σε εναλλασσόμενο, που παρουσιάστηκε από την εκπομπή “Καινοτομίες” με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καράλη

• ειδικό μετασχηματιστή ταλαντώσεως τροφοδότησης λυχνιών αερίου,

Aμφότερες οι εφαρμογές των εφευρέσεων δοκιμάσθηκαν με επιτυχία από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,το Υπουργείο Βιομηχανίας Έρευνας και Τεχνολογίας, τον Ελληνικό Οργανισμό Μικρομεσαίων Μεταποιητικών Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας (ΕΟΜΜΕΧ και το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μαζί με τον δικηγόρο Ιωάννη Σπηλιόπουλο έχουν αποκτήσει πρόσφατα (Φεβρουάριος 2013) Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ για μέθοδο και συσκευή ηλεκτρόλυσης ύδατος και παραγωγής υδρογόνου ως καυσίμου με χρήση συνδυασμού συχνοτήτων ], ενώ έχουν καταθέσει και αίτηση ευρεσιτεχνίας για μέθοδο και συσκευή χρήσης του ηλιακού φάσματος ως πηγή θερμικής ενέργειας που μετατρέπεται σε κινητική.

Συμμετοχή σε Επιστημονικές Ομάδες

Υπήρξε τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ερευνών και Εφευρέσεων (Α.Μ. 880). Είναι ιδρυτικό μέλος και συντονιστής επιστημονικής – ερευνητικής ομάδας, η οποία από εικοσαετίας δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην έρευνα και στις πρακτικές εφαρμογές των ραδιοσυχνοτήτων και υψηλών συχνοτήτων ιδίως στον ενεργειακό τομέα.

 

Παρακάτω, θα δούμε απόσπασμα απο την εκπομπή του Χατζηνικολάου στον ΕΝΙΚΟ…

 και απο τον Κίτρινο τύπο του Τριανταφυλλόπουλου…

 Ένας από τους πολίτες στον ενικό ρώτησε τον Πάνο Καμμένο, για μία ανακάλυψη ενός Έλληνα επιστήμονα που τελεί υπό την προστασία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Μία εφεύρεση που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την παραγωγή ηλεκτρισμού και να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα επινοήθηκε από μια ελληνική ερευνητική ομάδα. Δείτε αυτήν την εντυπωσιακή ανακάλυψη και ελπίζουμε να ακολουθήσει η αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα και να καλυφθεί η… απόσταση μεταξύ των επιστημονικών εργαστηρίων και της παραγωγής και διάθεσης στο ευρύ κοινό της εφαρμογής, με προφανή οφέλη για όλο τον κόσμο.

Με τη χρήση μιας συγκεκριμένης συσκευής που χρησιμοποιεί ως καύσιμο μόνο το νερό -πόσιμο ή υφάλμυρο- παράγεται ικανή ποσότητα ρεύματος για να τροφοδοτήσει μια μικρή κατοικία. Κατ’ αναλογία, η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ενεργειακές ανάγκες συσκευών, σπιτιών, ακόμα και πόλεων, και όλα αυτά με μια μικρή ποσότητα του στοιχείου που υπάρχει παντού στη φύση γύρω μας.

 

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το άρθρο μας

Shares