Ελεύθερη ενέργεια – απλά, αλλά σπουδαία πειράματα

Ελεύθερη ενέργεια – απλά, αλλά σπουδαία πειράματα

Επιμένω τον τελευταίο καιρό και αναρτώ βίντεο ή άρθρα περί ελεύθερης ενέργειας – ηλεκτρισμού κλπ. Όχι με χρήση…

… φωτοβολταϊκών συστημάτων ή ανεμογεννητριών. Φυσικά τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες είναι πολύ σημαντική εξέλιξη στον τομέα της ”δωρεάν” ενέργειας, απλά έχουν τεράστιο κόστος και φυσικά συντήρηση και αντικατάσταση με την πάροδο των ετών. Αυτό φυσικά διότι, δεν μπορείς ξαφνικά να δωρίσεις στους θνητούς δωρεάν ρεύμα – κίνηση και ότι υπάρχει. Πάντα κύριος σκοπός των ”εφευρετών” αυτού του είδους είναι το υψηλό κέρδος

Για να στήσεις σε μία κατοικία ένα σύστημα που θα σου προσφέρει πλήρη αυτονομία ηλεκτρική, με τις οποιεσδήποτε καταναλώσεις (πχ: βίλα με πλήρη φόρτο εν ώρα δεξίωσης, ακόμη και 50KW) το κόστος είναι τρομερό έως απαγορευτικό. Άρα ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ηλικιακής ωρίμανσης 40-50 ετών και σκέφτεται να κάνει μία τέτοια επένδυση (δε μιλώ για πλήρη αυτονομία, αλλά με το τι ισχύει νομικά μέχρι στιγμής) απλά δεν τον συμφέρει σε καμία περίπτωση. Θα συνέφερε κάποιον Νέο ηλικιακά ο οποίος θα έβρισκε χρήματα από κάποια κληρονομιά ή κάποιο τυχερό παιχνίδι και σκεφτόμενος ότι θα ζήσει άλλα 50 χρόνια, συμφέρει να επενδύσω σε φωτοβολταϊκά ή σε συστήματα ανέμου και μπαταριών.

Κατά την άποψή μου λοιπόν, δε συμφέρει τίποτα κια κανέναν, απο τις ως τώρα επενδύσεις, πέραν των μικροεπενδυτών (φωτοβολταϊκά πάρκα κλπ) τα οποία κι αυτά ξεκίνησαν με καλές προϋποθέσεις αλλά συνεχίζονται με τρομερές φορολογίες και πτώσεις τιμών, με κέρδος πλέον μόνο των ”μεγάλων” εταιρειών κατασκευής συστημάτων και κανένα άλλο.

Και μόνο το ότι απαγορεύεται να είσαι αυτόνομος από ηλεκτρισμό στην ίδια σου την κατοικία, είναι τραγικό και καταλαβαίνεις ότι απλά και μόνο ένα οικονομικό συμφέρον κάποιων βρίσκεται απο πίσω.

Δε θα σας κουράσω άλλο, θα σας υπενθυμίσω πρόσφατα άρθρα περί ελεύθερης ενέργειας και κατόπιν δείτε μερικά εκπληκτικά βίντεο παραγωγής ηλεκτρισμού. Οι Δάσκαλοι της ηλεκτρολογίας στη χώρα μας, δυστυχώς τα γνωρίζουν όλα, απλά ο καθένας σκέφτεται τη θέση του και το ”κύρος” του στην Ελληνική αγορά, διότι κι αυτός απο αυτή ζεί, οπότε είναι κομματάκι δύσκολο να βγουν επίσημα να κάνουν κάποιες δηλώσεις όλοι μαζί. Και οι Δάσκαλοι της Ηλεκτρολογίας στη χώρα μας είναι κάμποσοι….

Πολύ ενδιαφέρον έχει το παρακάτω άρθρο (είναι στα Αγγλικά) http://www.free-energy-info.co.uk/Chapt13.html

Fig8

Το παρακάτω βίντεο … http://www.dailymotion.com/video/x24tolm_free-energy-aug-2014-wasif-kahloon-showing-selfrunning-magnet-motor-powering-3-kwatts-loads_tech

Δείτε παρακάτω σχετικά άρθρα..

1)  http://www.electricalnews.gr/site/index.php/enallaktiki-energeia/item/470-eleutheri-energeia-ilektrismos-kausimo

2)  http://www.electricalnews.gr/site/index.php/enallaktiki-energeia/item/373-zografos-reuma-apo-nero

Και παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα βίντεο …

Shares