Κονέκτορες LCS3 RJ45 από τη Legrand

Κονέκτορες LCS3 RJ45 από τη Legrand

Η Legrand μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλές λύσεις και πολύ καλό υλικό

εδώ και πολλά χρόνια, το υλικό που φέρνει στην αγορά, είναι από τα καλύτερα και ευκολότερα στη χρήση. Σε όλους τους τομείς, έτσι και στα δικτυακά υλικά. Δε θα κάνουμε σύγκριση με τις ”διάσημες” εταιρείες δικτυακού υλικού, αλλά σαν υλικό είναι πάρα πολύ καλό. Και φυσικά, ταιριάζει στα περίφημα Mosaic τα οποία έχουν κατακλύσει την επαγγελματική αγορά της χώρας. Τράπεζες, κτίρια, χώροι γραφείων… και γιατί όχι, κατοικίες με υψηλές απαιτήσεις.

Θυμάμαι κάποια φορά, σε μια εμπορική τράπεζα, μας είχε φέρει κατ ευθείαν από Γαλλία καλώδιο CAT6 σε στροφεία διπλό! Αν το θυμάστε κάποιοι, ένα κίτρινο διπλό καλώδιο. Ευχαριστιόσουν να ρίχνεις καλώδια. Πάταγος με τα διπλά καλώδια. Ευκολία στην τοποθέτηση, εύκολη αναγνώριση και σήμανση. Ειδικά όταν έχεις να ρίξεις χιλιόμετρα καλωδίων ένα διπλό καλώδιο, είναι ότι πρέπει. Αλλά ας αφήσουμε το καλώδιο στο παρόν και να περάσουμε στους νέους κονέκτρορες FTP RJ45 CAT6…

Παρακάτω θα δείτε στο σχεδιάγραμμα τα βήματα τερματισμού ενός κονέκτορα LCS3 RG45 cat6 FTP και αμέσως μετά μην παραλείψετε να δείτε ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο τερματισμού ενός τέτοιου κονέκτορα.

Λέει λοιπόν η Legrand…

”Οι κονέκτορες γρήγορης σύνδεσης χωρίς τη χρήση εργαλείου είναι διαθέσιμοι σε όλες τις κατηγορίες για εγκατάσταση τόσο σε μετώπες μικτονόμησης όσο και στη θέση εργασίας. Μια τέλεια σύνδεση μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση της σύνδεσης από τη μετώπη μικτονόμησης στη θέση εργασίας. Με χρωματικό κώδικα ώστε η κατηγορία τους να μπορεί να προσδιοριστεί με ευκολία και ασφάλεια”:

diktya legrand

Παρακάτω, δείτε το βίντεο τερματισμού κονέκτορα…

 

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 
Shares