Φθηνή, αξιόπιστη και… διασκεδαστική ψύξη, εν όψη καλοκαιριού!

Φθηνή, αξιόπιστη και… διασκεδαστική ψύξη, εν όψη καλοκαιριού!

Εν όψη καλοκαιριού και καυσωνων που έρχονται

και επειδή δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να δροσιζόμαστε ξαπλώνοντας μπροστά ή ακόμη και μέσα σε ένα ανοιχτό ψυγείο, ειδικά όσοι ΔΕΝ διαθέτουν και ρελέ διαρροής….. ας δούμε δύο πολύ ωραία διασκεδαστικά βιντεάκια για το πως μπορούμε εντελώς φθηνά και οικολογικά να ψύξουμε το δωμάτιο μας. Το χώρο που θα πέσουμε για ξεκούραση και δε θέλουμε να ανοίξουμε το κλιματιστικό μας (άν έχουμε) διότι 1ον κοστίζει πλεόν το ρεύμα αρκετά και 2ον έχει θεαματικά αποτελέσματα μια τέτοια παντεντούλα!!

Μπορούμε πολύ εύκολα, με πολύ φτηνά υλικάκια να φτιάξουμε το ατομικό μας κλιματιστικό! Και μάλιστα όχι ατομικό, αλλά μπορεί να ψύξει πολύ αποτελεσματικά ολόκληρο δωμάτιο και να μη καταλάβουμε ζέστη. Είναι αρκετά ενοχλητικό να ιδρώνει κάποιος στον ύπνο και να αγκομαχά την ώρα που ξεκουράζεται.

Μια πατεντούλα που πραγματικά όποιος έχει όρεξη και μεράκι να ασχοληθεί μια ώρα το πολύ να την εφαρμόσει, πραγματικά θα μείνει έκπληκτος με το αποτέλεσμα!! Και οι δύο λύσεις που θα δείτε στα βίντεο είναι αρκετά διασκεδαστικές και αποτελεσματικές! Φυσικά, ανάλογα τον ανεμιστήρα και την ποσότητα του πάγου, θα έχουμε και τις αντίστοιχες επιδόσεις.

Στο δεύτερο βίντεο θα παρατηρήσουμε ότι το ανεμιστηράκι το φτιάχνει μόνος του ο youtuber. Αυτό θέλει χρόνο και ακρίβεια. Οπότε αγοράζουμε από κατάστημα υπολογιστών ένα έτοιμο ανεμιστηράκι στις διαστάσεις που θέλουμε και είμαστε κομπλέ!

Πάμε να δούμε τα βίντεο και ….καλή διασκέδαση…

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

   
Shares