Η λεπτότερη TV του κόσμου – 4.9mm !! (Βίντεο)

Η λεπτότερη TV του κόσμου – 4.9mm !! (Βίντεο)

Στην έκθεση CES 2017 στο Λας Βέγκας, η Κινεζική εταιρεία…

Xiaomi αποκάλυψε το νεότερο μοντέλο της στις τηλεοράσεις , την Mi TV 4. Το μοντέλο αυτό θα προσφέρεται σε τρία μεγέθη 45, 55 και 65 ίντσες. Η εταιρία μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αυτό όμως που προκαλεί και την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι κάθε τηλεόραση είναι 30 τοις εκατό πιο λεπτή από ένα iPhone. Στο λεπτότερο σημείο της είναι μόνο 4,9 χιλιοστά.

Η τηλεόραση θα τρέξει με τη χρήση Xiaomi το “Patch Wall” λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα από προτάσεις περιεχομένου ,με βάση το ιστορικό αυτών που έχουν ήδη παρακολουθήσει σε πρότερο χρόνο. Ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι το τίμημα – ακόμα και η μεγαλύτερη από τις νέες οθόνες λέγεται ότι κόστισε Και αυτό είναι συμπεριλαμβανομένων των σπονδυλωτή SoundBar, το οποίο περιέχει 10 ηχεία, δύο ασύρματα ηχεία, ένα subwoofer, και υποστήριξη για Dolby Atmos surround ” κάτω από 2.000 $.”

«Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες μας στην κατασκευή των έξυπνων τηλεοράσεων είναι η προσέγγισή μας για την παραγωγή των modular τηλεοράσεων», δήλωσε ο Hugo Barra, Αντιπρόεδρος της Global Xiaomi, σύμφωνα με το TechCrunch. Μαζί με το SoundBar, η μητρική πλακέτα θα μπορεί διαχωρίζεται από την οθόνη. Αυτό θα επιτρέψει τις φθηνότερες αναβαθμίσεις στο μέλλον.

Οι πρόοδοι στην τεχνολογία είναι τέτοια , επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν συσκευές που είναι πιο λεπτές από ότι κάποιος θα θεωρούσε πιθανό να παραχθούν.

Αυτή τη στιγμή, η τεχνολογία είναι σε εξέλιξη και θα μπορούσε να οδηγήσει σε συσκευές ακόμα πιο λεπτές από το Mi TV 4 , στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν να τυπωθούν σε διαστάσεις νανοκλίμακας!

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα έξω από την Κίνα, έτσι εμείς από τον υπόλοιπο κόσμο πιθανόν , να τα βλέπουμε μόνο από πολύ… μακριά .

Πηγή: techcrunch.com

Shares