Ampere – Πρόγραμμα ελέγχου φόρτισης συσκευών Android

Ampere – Πρόγραμμα ελέγχου φόρτισης συσκευών Android

Ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, ώστε να

μπορούμε να ελέγχουμε τον οποιονδήποτε φορτιστή αν είναι καλός ή ελλατωματικός, να φορτίζουμε εντελώς σωστά τη συσκευή μας, να έχουμε ενδείξεις θερμοκρασίας μπαταρίας και κάμποσες άλλες δυνατότητες!

Πχ: πάμε στο σπίτι ενός φίλου και ξεμένουμε από μπαταρία. Το πρώτο πράγμα που θα έκανε ο καθένας μας, είναι να ζητήσουμε από τον φίλο – φίλη, αν έχει φορτιστή ώστε να φορτίσουμε το κινητό μας. Οι φορτιστές όμως, δεν είναι όλοι ίδιοι σε χαρακτηριστικά. Μερικοί δίνουν περισσότερο ρεύμα, άλλοι λιγότερο, ανάλογα για τη συσκευή που κατασκευάστηκαν. Οπότε το τηλέφωνό μας, μπορεί να φορτίσει σε …… λίγα λεπτά, όμως αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στη συσκευή μας λόγω υπαερφόρτισης κλπ. ή μπορεί να κάνει ….2 μέρες να φορτίσει !

Επειδή όμως δεν έχουμε εκείνη την ώρα την πολυτέλεια να στραβωνόμαστε για να διαβάσουμε τα χαρακτηριστικά του φορτιστή, έρχεται η Ampere με ένα εντελώς δωρεάν προγραμματάκι και μας τα ….συνεφέρει όλα !!!

Πως λειτουργεί; Το Ampere είναι ένα σούπερ προγραμματάκι, το οποίο βλέπει πόσα mA χρειάζεται η συσκευή μας για να λειτουργήσει. Ταυτόχρονα, βλέπει πόσα mA στέλνει ο φορτιστής στο κινητό μας. Αν λοιπόν το κινητό χρειάζεται 250mA και ο φορτιστής δίνει 400mA, τότε έρχεται το Ampere και του κόβει τη…φόρα !! Κρατάει τα 150mA ”δεμένα” και δίνει στη συσκευή μας αυτά που της ορίζει ο κατασκευαστής !! Με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας ή ακόμη και του κινητού μας.

Μπορείτε λοιπόν να κατεβάσετε το Ampere από το play store

Και ακόμη ένα αρκετά καλό παρόμοιο προγραμματάκι είναι το AccuBattery. Και αυτό θα το βρείτε στο Play store, καθώς και άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

Διαλέξαμε για εσάς τις πιο δημοφιλείς

Shares