31χρονος ηλεκτρολόγος νεκρός από ηλεκτροπληξία!!!

31χρονος ηλεκτρολόγος νεκρός από ηλεκτροπληξία!!!

Δυστυχώς ακόμη ένα περιστατικό ηλεκτροπληξίας

με τραγική κατάληξη, έλαβε χώρα στο Λαγανά Ζακύνθου πριν λίγες ώρες, σε κέντρο διασκέδασης. Ο ηλεκτρολόγος μετέβη στο κέντρο για επισκευή κλιματισμού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ακόμη, κατέληξε!! www.imerazante.gr

Δεν είναι δυνατόν κάθε εβδομάδα να έχουμε θανάτους από ηλεκτροπληξία στη χώρα μας! Έλεος πια. Θα ήταν καλό οι κρατικοί έλεγχοι επιτέλους κάποια στιγμή να αρχίσουν και οι ΥΔΕ να εκτελούνται πλεον υπό πολύ αυστηρούς κανονισμούς. Πρέπει να αρχίσουν επιτέλους οι έλεγχοι.

Όταν υπάρχει ρελέ διαρροής και γείωση σε μια εγκατάσταση, ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ είναι εφικτός με τίποτα παιδιά. Αυτό είναι αποδεδειγμένο με κάθε τρόπο. Ότι και να κάνεις όταν αυτά τα δυό είναι ΟΚ, τότε δε σε χτυπάει το ρεύμα με τίποτα.

Απαράδεκτο, νέος 31 ετών να πεθαίνει από ηλεκτροπληξία. Ήθελα να μάθω τι πόρισμα θα βγεί και τι θα συγκαλύψουν οι διάφοροι όπως γίνεται συνήθως. Συνήθως υπάρχει ένα By pass στο διαρροής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, το οποίο προκαλεί το θάνατο. Αλλά τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές σ αυτή τη σελίδα και χιλιάδες φορές σε ομάδες του διαδικτύου. Βγάλτε τα ρημάδια τα By pass από τους ηλεκτρικούς πίνακες όλοι σας. Καλύτερα να πέφτει το ρεύμα και να φωνάζετε τον ηλεκτρολόγο παρά να έχουμε ένα τουλάχιστον θάνατο στη χώρα μας την εβδομάδα από ηλεκτροπληξία.

Έλεος πια!!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νέου….

Το κράτος ακούει ????????????????

Shares