”Ελληνική Δικτατορία” και ΔΕΗ

”Ελληνική Δικτατορία” και ΔΕΗ

Η ”Ελληνική Δικτατορία” σε συνεργασία με το μονοπώλιο ΔΕΗ, ετοιμάζονται να μαστιγώσουν τον πολίτη εκ νέου.

 

Κάθε λίγο και ένα χτύπημα στα μούτρα έτσι στυγνά, χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία και προστασία απέναντι στον πολίτη. Απλά, ξυπνάνε ένα πρωί και σκέφτονται πως θα αφαιμάξουν τον πολίτη και πάλι.

 

Πως θα ανταπεξέλθει ένας απλός πολίτης βασικού ή μέσου  μισθού;

Ήδη, μετά από υπέρογκες αυξήσεις με ότι δικαιολογία που δεν στέκει, ετοιμάζονται να φτάσουν τη διαθεσιμότητα ζεστού νερού, στα 4 ευρώ την ώρα. Δηλαδή, στις μεγάλες πόλεις και σπίτια που δεν διαθέτουν ηλιακό, θα σε χρεώνουν 4 ευρώ για μία ώρα που θα χρειαστείς το θερμοσίφωνα από δω και μπρος.

4 ευρώ επί 30 μέρες, επί 4 μήνες, κάντε μόνοι σας το λογαριασμό παιδιά!!!! Τραγικό απλά.

 

Ένας μέσος άνθρωπος της καθημερινότητας, χρειάζεται μία φορά την ημέρα να κάνει το μπάνιο του. Ειδικά χειμώνα και περιοχές με συχνή συννεφιά, δεν πα να έχεις από αντλίες θερμότητας μέχρι ηλιακά και τριπλής και δεκαπλής ενεργείας, βρίσκουν τρόπους κάθε πρωί που ξυπνάνε οι συμμορίες αυτές  με τους συμμορίτες τους, να πίνουν το αίμα του Έλληνα πολίτη ή ακόμη και του αλλοδαπού που μένει εδώ με την οικογένειά του.

 

Μιλάμε για εντελώς δικτατορικό καθεστώς πλέον. Αν δεν πληρώσεις τον τσαμπουκά αύξηση από δω και πέρα, απλά θα μένεις χωρίς ρεύμα, αφού θα στο κόβουν.

Έτσι κι αλλιώς στο έκοβαν και τώρα. Απλά τώρα, με τις υπέρογκες και φασιστικές αυξήσεις, θα πέσει μεγάλο κλάμα. Ποιος θα μπορεί να εξοφλήσει ή ακόμη και να ρυθμίσει τέτοιες αυξήσεις;

 

Μας δουλεύουν εντελώς και κανείς δεν αντιδρά, δεν ανοίγει μύτη. Κάποτε, όταν το 93 ήθελε η τότε κυβέρνηση να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, τον έριξαν σε μερικές ημέρες, αφού έκλεινε το κέντρο της Αθήνας, σχεδόν κάθε μέρα από τις αντιδράσεις.

 

 

Εδώ και χρόνια, από το 2008 και μετά έχει πέσει σύρμα από την ”Ελληνική Δικτατορία” ακόμη και οι συνδικαλιστές να ‘’τσεπώνονται’’ αδρά ώστε να κρατάνε τις μάζες χωρίς φωνή και ακρόαση.

 

Η ”Ελληνική Δικτατορία”, έκανε αυξήσεις φέτος στους μισθούς!!!!

Άντε 50 ευρώ το μήνα να ήταν το μέγιστο. 50 ευρώ αυξήσεις και κοκορεύονται στα κανάλια, ενώ ταυτόχρονα βάζουν τους ‘’αξιωματικούς’’ της δικτατορίας, να επιβάλουν τρομερά χαράτσια κατά του ίδιου τους του πολίτη. Οπότε έδωσε αύξηση στον κακομοίρη πολίτη και μετά του παίρνει τσαμπουκά την ίδια του την ψυχή.

 

Κάποιο άρθρο του Συντάγματος λέει ότι οι πολιτικοί πρέπει να εργάζονται  για το συμφέρον του πολίτη και μόνο. Δεν θυμάμαι άρθρο, θα ανατρέξω σύντομα όμως. Αυτοί όχι μόνο το καλό δεν κοιτάνε, αλλά πραγματικά νοιώθεις προδομένος από παντού. Δεν έχεις πλέον πουθενά να πιαστείς, να μιλήσεις σε κάποιον να σε ακούσει, να σκύψει το κεφάλι, να σου δώσει μία καλή εξήγηση.

 

Τα κοράκια των τσοντοκάναλων, καθημερινά δρουν και μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, λέγοντάς μας για ποιο λόγο γίνονται αυτά. Τους ακούς και τους βλέπεις ότι ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν αυτά που μας λένε.

 

Όλοι κατά του πολίτη πλέον. Τι άλλο θέλει αυτός ο λαός να καταλάβει ότι του πίνουν το αίμα και τον ιδρώτα; Ότι πλέον τον έχουν σκλάβο εντελώς και υποταγμένο, από τη στιγμή που τη ΔΕΗ μόνο αν δεν πληρώσεις, βγαίνεις χρεωμένος και καταδικασμένος, αφού δεν θα έχεις ρεύμα.

Το υποχρεωτικό αγαθό που κανονικά θα έπρεπε να μοιράζεται δωρεάν στους πολίτες στους οποίους τουλάχιστον έχουν μία κατοικία. Ένα μετρητή στο όνομά τους. Οικιακό. Τι πιο εύκολο να σε αγαπήσει ο πολίτης, αντί να σκέφτεται ότι τον υποδουλώνεις καθημερινά;

 

 

Είναι σαν να ζει κάποιο παιδί σε μία οικογένεια και ο ίδιος του ο πατέρας να το κακοποιεί.

Σε ποιον θα απευθυνθεί αυτό το παιδί; Ειδικά όταν είναι μικρό νοιώθει απροστάτευτο.

Έτσι και ο πολίτης ο απλός των 600….. 700 ευρώ. Νοιώθει πλέον ότι προδόθηκε από όλους.

 

 

Πως αυτός ο πολίτης θα πληρώσει 200 ευρώ το μήνα ρεύμα; 200 ευρώ αν πεινάσει και αν κρυώνει και αν κάνει μπάνιο με το κρύο νερό. Διότι 200 κιλοβατώρες ποιος καταναλώνει; Υπάρχει πολίτης να μην ξεπερνά τις 300 κιλοβατώρες το μήνα; Και μιλώ για πολίτες δραστήριους. Πολίτες οι οποίοι δουλεύουν 10+ ώρες (με το πήγαιν έλα) και γυρίζουν κομμάτια στο σπίτι τους. Να πλυθούν, να μαγειρέψουν, να ανοίξουν υπολογιστή….

 

 

Τίποτα παιδιά, όσο δεν μιλά κανείς είμαστε απλά τελειωμένοι. ΤΕΛΟΣ. Είμαστε μόνοι απέναντι σε 300 δικτάτορες. Συν τα τσιράκια τους όπως και αν αυτοί ονομάζονται… θέλεις ΔΕΗ; Θέλεις μνημόνια; Θέλεις ενφια;

Αχχαχα, θυμήθηκα τον ΕΝΦΙΑ!!!! Μακάρι να αύξαναν τον ΕΝΦΙΑ 100% παρά αυτό το ληστρικό που πάνε να εφαρμόσουν με τη ΔΕΗ.

 

 

Η ”Ελληνική Δικτατορία” λοιπόν έχει τρόπους πολλούς να μας ξεγελά.

Πχ, έχω ένα αγαθό (όπως το ρεύμα) και στο πουλάω με 10 λεπτά την Kwh και ένα πρωί στο κάνω 50 λεπτά/Kwh έτσι για να μετρήσω αντιδράσεις.

Ο κόσμος λοιπόν δεν αντιδρά ή οι αντιδράσεις του είναι τόσο λίγες όπου φαίνεται ότι μπορούμε να του μπήξουμε κι άλλο το δόρυ στο στήθος. Και έρχεται μόλις εχθές η ΔΕΗ και ανακοινώνει 1 ευρώ την KWh από 1η Σεπτέμβρη!!! 1 ευρώ!!!!!!!! Και πάλι, θα κοιτάξουν αντιδράσεις.

 

Αν δεν ανοίξει μύτη, θα το αφήσουν εκεί. Αν αρχίσουν μαζικές και έντονες διαμαρτυρίες, θα το κατεβάσουν στα 50…60 λεπτά από τον επόμενο μήνα. Οπότε έρχεται ο αρχηγός της Δικτατορίας μετά και θα μας πει: Είδατε; Κατάφερα και σας μείωσα το ρεύμα στα 60 λεπτά από 1 ευρώ. Ψηφίστε με…. Δοξάστε με…  δούλεψα για το καλό του πολίτη.

 

Όμως, για έναν σκεπτόμενο πολίτη, ο αρχικός στόχος των ληστών αυτών, ήταν τα 40-50 λεπτά την κιλοβατώρα και όχι το 1 ευρώ.

 

Είναι παγκόσμια τακτική, να ξεπετσιάζεις τον πολίτη και μόλις βλέπεις τεράστιες αντιδράσεις να το πηγαίνεις εκεί που πραγματικά ήθελαν τα καρτέλ των δικτατόρων.

 

Ποιος πληρώνει τις επενδύσεις της ΔΕΗ;

Φυσικά όλοι οι επενδυτές, ψάχνουν για θύματα. Κανένας δεν βάζει ιδία χρήματα, πόσο μάλλον η ΔΕΗ και το κράτος.  Στην προκειμένη περίπτωση, το θύμα είναι ο πολίτης. Διότι είναι αυτός που δεν μπορεί να αντιδράσει και πάντα σε ότι και αν του επιβάλλουν σκύβει το κεφάλι και λέει ναι.

Ναι, θέλουμε υποθαλάσσια καλώδια, θέλουμε διασυνδέσεις νησιών. Εκτός αυτών όμως, θέλουμε ένα σωστό και σοβαρό δίκτυο το οποίο θα μας τροφοδοτεί με σταθερή ενέργεια.

Έχεις τα κοράκια της ΔΕΗ και σου λένε στο πίσω μέρος των λογαριασμών: Βάλτε επιτηρητές, βάλτε γεννήτριες, βάλτε UPS, βάλτε σταθεροποιητές, πάρτε πολίτες θύματα, κάθε μέτρο ώστε να μην σας καίγονται τα σπίτια και οι επιχειρήσεις από το σάπιο μας και σαθρό μας δίκτυο. Αυτό μας λένε στο πίσω μέρος των λογαριασμών.

Ένα δίκτυο απ άκρη σε άκρη της χώρας, στημένο πριν από το 1990 που στέκεται μόνο και μόνο στις φιλότιμες προσπάθειες των εναεριτών του ΔΕΔΔΗΕ που σκίζονται κυριολεκτικά αυτά τα παιδιά, που τους έχουν κόψει και τους μισθούς στα 4.

 

Ένα σάπιο και σαθρό δίκτυο, παραμελημένο, το οποίο γιατί να το φτιάξουν; Αφού δεν μιλάει κανείς. Όλοι είναι πιεσμένοι, ποιος θα ασχοληθεί με μηνύσεις κλπ. Κάντε καμιά κατοστή μηνύσεις όσοι έχετε θέματα με διακοπές ηλεκτροδότησης και θα δεις πως βελτιώνεται σιγά σιγά το πράγμα. Και θέλουν αυξήσεις να παχύνουν οι τσέπες τους κιάλλο.

Ξέρετε τι θα συμβεί με αυτό το πράγμα; 1 ευρώ η κιλοβατώρα; Καταστροφή ολική θα είναι. Και για τα νοικοκυριά αλλά και για τις επιχειρήσεις. Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι και καταχρεωμένοι.

Σ αυτό το κράτος τελικά, πρέπει σώνει και καλά να είναι όσο περισσότεροι πολίτες γίνεται ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ώστε να μην έχουν δύναμη να αντιδράσουν. Το κεφάλι κάτω και πάμε…

 

Θα μπορούσαν να κάνουν κάτι οι ιδιοκτήτες των καρτέλ; 

3000 Τάνκερ Ελληνικά, με μόλις 1 σεντ το λίτρο να έδιναν ακριβότερο το μαζουτ, έβγαινε πάνω από 3 δις ευρώ το φορτίο ώστε να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό. Να του αγοράσουν όχι μόνο ρεύμα, αλλά να κάνουν δώρο από ένα φωτοβολταίκό για κάθε πολίτη της χώρας. Ή μάλλον, να το πω καλύτερα, για κάθε κάτοχο ΜΙΑΣ κατοικίας στη χώρα μας.

Οπότε, αν θέλεις να βοηθήσεις τον πολίτη, ήταν μία εύκολη τακτική το 1 σεντ στο λίτρο. Όταν έχεις φορτίο 200.000.000 κιλά!! 1 σεντ το κιλό μόνο επί 3000 δεξαμενόπλοια, επί κάθε φορτίο, θα έφτιαχναν την καλύτερη χώρα του κόσμου. Με 1 μόλις σεντ στο κιλό, φορτίου.

 

Αλλά οι ίδιοι μεγαλοδύναμοι πλοιοκτήτες, έχουν και τις μεγάλες πετρελαϊκές, οπότε ποιανού πολίτη το καλό. Αυτά είναι εκατομμύρια ανα φορτίο. Το 1 σεντ είναι εκατομμύρια στο φορτίο.

Αλλά ακόμη και οι εταιρείες ενέργειας από πίσω οι ίδιοι είναι.

 

Θα μπορούσε να δώσει λύση η ”Ελληνική δικτατορία”;

Μία απλή λοιπόν κίνηση της ”Ελληνικής Δικτατορίας”, αντί να δίνει και καλά βοήθημα ανα πολίτη για το ρεύμα, 30 σεντ στην κιλοβατώρα και να ενισχύει έτσι τα καρτέλ, θα μπορούσε με τα ίδια ποσά επιδότησης, να κάνει δώρο στους πολίτες από 1 ηλιακό θερμοσίφωνα ή από 1 φωτοβολταικό των 5KW

Αλλά αν κάνει δώρα και επιδοτήσεις 100% για τέτοια υπέρ του πολίτη, θα μειώσει το ληστρικό κέρδος των μεγαλοεπενδυτών νταβατζήδων της ”Ελληνικής Δικτατορίας”

 

Το μεγαλύτερο βοήθημα για τον πολίτη αυτή τη στιγμή, θα ήταν να του επιδοτήσουν 100% ένα φωτοβολταίκό 5KW.

 

Πόσα δις βοηθήματα έδωσαν και θα δώσουν όπως λένε; 4 δις το χρόνο; 5 δις το χρόνο; Κάντε τη διαίρεση με 8000 ευρώ ανά φωτοβολταίκό και θα δείτε πόσους θα βοηθούσε από τους πάμπτωχους και κακομοίρηδες (όπως τους έκαναν) πολίτες. Ακούς εκεί 50 ευρώ αύξηση και κοκορευόμαστε. ΝΤΡΟΠΗ Σας!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ μόνο, τίποτε άλλο.

 

Λύσεις όμορφες λοιπόν υπάρχουν. Αλλά δεν τις εφαρμόζουν διότι τα καρτέλ πρέπει να αισχροκερδήσουν και να ρίξουν και τις μιζάρες στους δικτάτορες.

 

Νομίζετε ότι οι πολιτικοί και κυρίως οι βουλευτές παίρνουν 6 ή 7 χιλιάρικα που ακούμε από πολλούς λαϊκιστές συνεχώς αυτή την καραμέλα; Βάλτε κάτω τις μίζες και θα καταλάβετε ότι τα 7 χιλιάρικα είναι τσίχλες. Εκατομμύρια είναι τα μαύρα ποσά που εισπράττουν και βγάζουν εκτός χώρας.

Ακούτε Πρωθυπουργός με 200 χιλιάρικα καταθέσεις και ακούω πολλούς να λένε: Α τους κλέφτες, 200 χιλιάρικα…. ΤΣΙΧΛΕΣ είναι αυτά ρε μάγκες, τσίχλες μόνο. Ξυπνάτε, μας βιάζουν παιδιά. ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ!!!!

Shares