Σύνδεση Εγγραφή

Ο λογαριασμός σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *
Reload Captcha
Hot News
Υποτίθεται ''Υπάλληλος'' ΔΕΗ, κατάκλεψε γιαγιά Πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της ΕΥΑΘ στα Watt + Volt στη Λάρισα Σε σοβαρή κατάσταση ανήλικος από ηλεκτροπληξία Ποιες είναι οι χρεώσεις στους λογαριασμούς Δημιουργία forum electricalnews.gr Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία - τρόποι αντιμετώπισης Τεράστιες καταστροφές στο Πουέρτο Ρίκο, υπολογίζεται Ηλεκτρικό ρεύμα από χρησιμοπ/νο χαρτί τουαλέτας Image + Tech Εναερίτης κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα!! Ηλεκτρικό όχημα με αυτονομία 650 χιλιόμετρα Ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο (Βέροια) Σε σοβαρή κατάσταση 30χρονος που χτυπήθηκε Ηλεκτρικά φορτηγά από την Bosch 3,5 Δις το κόστος της υποθαλάσσιας ''Καμπάνες'' για κλοπή ηλεκτροφόρων καλωδίων Οικιακό κοινωνικό τιμολόγιο - μειώνεται δραματικά 5000 Like !! Ευχαριστούμε - Κλήρωση ''Έξυπνα'' παράθυρα - αποδοτικότητα σε θέρμανση Καλώδιο Νυχτερινού...καταργήθηκε Φίδια....έχασαν τη ζωή τους από ρεύμα!! Ο Αύγουστος κλείνει με δύο ηλεκτροπληξίες!! Προσπάθησε να σκοτώσει σκύλο με ηλεκτροπληξία Ηλεκτρισμός από ....ούρα!! Αιφνίδιο κλείσιμο των σηράγγων στα Τέμπη Μεξικό - τουλάχιστον 7 οι νεκροί Φαγητό από Ηλεκτρισμό και διοξείδιο του Τι ισχύει με τις ρυθμίσεις ΔΕΗ Τα χριστουγεννιάτικα φώτα εμποδίζουν το Wi-Fi Τρωκτικά «έσβησαν» το Κάστρο του Πλαταμώνα eHighway: Ο πρώτος ηλεκτρικός αυτοκινητόδρομος στη Έξυπνοι Μετρητές Πακιστάν - Ζευγάρι εφήβων θανατώθηκε με H Νορβηγία αποχαιρετά το FM ραδιόφωνο Το μεγαλύτερο Ηλεκτρικό όχημα του κόσμου!! Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία - τρόποι μέτρησης Τεχνολογία LED και στα φανάρια Πλειστηριασμός Ηλεκτρολογικού καταστήματος Πώς μηδενίζουμε το λογαριασμό της ΔΕΗ

Ευχαριστούμε τους χορηγούς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η σελίδα μας και η κλειστή ομάδα του Facebook: ''ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ''


θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, της μεγάλης κλήρωσης δώρων, που ξεκίνησε στα μέσα Νοέμβρη και τελείωσε στις 26 Δεκεμβρίου 2016 μέσω της οποίας μοιράστηκαν 7 δώρα σε ισάριθμα μέλη της κλειστής ομάδας του Facebook ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ.

Παρακάτω λοιπόν έχουμε τους χορηγούς, τα δώρα που προσέφεραν, αλλά και τους τυχερούς:

meidanis legrand

SKT TESTING el va

 

1) Ας περάσουμε λοιπόν να δούμε τι είναι η εταιρεία Μεϊδάνης, αλλά και τι δώρο προσέφερε:

meidanis

Η Μεϊδάνης ιδρύθηκε το 1983 στη Νέα Σμύρνη ως Electroinvest Α.Ε., νομική επωνυμία που διατηρεί μέχρι σήμερα. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας εμπορικής εταιρείας που θα προμήθευε τους επαγγελματίες με επώνυμα ηλεκτρολογικά προϊόντα καλύπτοντας το κενό που άφηναν στη διανομή οι μεγάλες βιομηχανίες.

  Προσηλωμένη αποκλειστικά στην χονδρική πώληση, η εταιρεία ανέπτυξε γοργά σχέσεις συνεργασίας με πάνω από 600 πελάτες στους οποίους προσέφερε ανταγωνιστικές τιμές, αξιόπιστα προϊόντα, άμεση παράδοση και after-sales service χωρίς να τους ανταγωνίζεται και παρέχοντας τους την σιγουριά που προσφέρει ένας αξιόπιστος συνεργάτης με διαθέσιμο προϊόν ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα για την εταιρεία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.meidanis.gr/history/

Ο Μεϊδάνης λοιπόν προσέφερε το υπερδώρο, τον παρακάτω αναλυτή ενέργειας...

18

Τυχερός της τελευταίας φάσης της κλήρωσης ήταν το μέλος της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ: Νεκτάριος Τομπούδης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία  Μεϊδάνης  για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

2) Θα περάσουμε στη Legrand 

legrand

H LEGRAND EINAI O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό πάνω από 36.000 ανθρώπους, οι πωλήσεις της Legrand έφθασαν τα 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2013

Περισσότερα για την εταιρεία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: legrand.gr

Η Legrand λοιπόν προσέφερε 2 δώρα παρακαλώ!! τα οποία είναι τα παρακάτω:

LEGRniky 600va

 

Οι τυχεροί είναι τα μέλη της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ:

1) Αλιφραγκής Ιωάννης - κέρδισε το UPS NIKY 600VA

2) Σπύρος Μουζάκης Βαφίας - κέρδισε το ΚΙΤ Θυροτηλεόρασης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία Legrand  για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

3) Και περνάμε στην SKT - Testing

SKT TESTING

Η SKT-Testing μεγάλη εταιρεία στο χώρο των ηλεκτρολογικών οργάνων - εργαλείων - διακριβώσεων. Η εταιρεία S.K.T. Testing ιδρύθηκε στις αρχές του 2006 με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στην αγορά των οργάνων μέτρησης και ελέγχου. Τα στελέχη της έχουν άρτια τεχνική κατάρτιση, πολυετή εμπειρία στο χώρο των οργάνων μέτρησης και ελέγχου και στην εκτέλεση έργων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Περισσότερα για την SKT-Testing μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: skt-testing.gr

Η εταιρεία SKT-Testing προσέφερε 2 δώρα για το διαγωνισμό μας, τα οποία είναι τα παρακάτω:

metrel1

metrel 4

Οι τυχεροί είναι τα μέλη της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ:

1) Χρήστος Μπέλος - κέρδισε την αμπεροτσιμπίδα της Metrel MD 9226

2) Ηλίας Δενεξάς - κέρδισε μια διακρίβωση οργάνου της Metrel  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία SKT-Testing για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

Και κλείνουμε με την εταιρεία EL-VA

el va1

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων...

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: el-va.gr

Η εταιρεία προσέφερε στην ομάδα μας 2 δώρα τα οποία είναι τα παρακάτω:

el va2

Weidmuller berspannungsableiter VPU II 4 280V 57

 

Οι τυχεροί είναι τα μέλη της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ:

1) Κριτόλαος Δασκαλόπουλος - κέρδισε το πολυόργανο πόρτας της: ΑΒΒ DMTME-96

2) Νικόλαος Ανδριτσόπουλος - κέρδισε το αντικεραυνικό ράγας της: Weidmuller

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία  EL-VA  για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

Ευχαριστούμε

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Γενικά για την ιστοσελίδα μας:

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζέψει όσο περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, να παρουσιάσει νέο υλικό ή εταιρείες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού, εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογία στο κομμάτι των υπολογιστών και του software, να παρέχει γνώση και πληροφορία σε Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, ανθρώπους που ασχολούνται είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά με το Hardware, απλούς πολίτες που πολλές φορές τους δημιουργούνται απορίες πάνω σε πολλά από αυτά τα θέματα και θα ήθελαν κάποιες βασικές πληροφορίες ώστε να γνωρίζουν που θα απευθυνθούν και γενικότερα, ενημέρωση σε Ηλεκτρολογία - τεχνολογία - τεχνικά άρθρα.

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα η σελίδα αυτή να δημοσιεύσει συνδικαλιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο και γενικότερα περιεχόμενο που φέρνει σε αντιπαράθεση επαγγελματίες, απλούς αναγνώστες, εταιρείες κλπ.

Αφορά μόνο προώθηση ιδεών και γνώσεων για τον κλάδο της Ηλεκτρολογίας και της Τεχνολογίας.

Τα άρθρα έχουν κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και είναι γραμμένα με τρόπο, όσο γίνεται πιο κατανοητό για όλους, είτε είναι επαγγελματίες είτε είναι απλοί αναγνώστες που τους ενδιαφέρει η θεματολογία μας.

Γνωρίζω ότι έχουμε ανοίξει πολλά κεφάλαια πχ: Ηλεκτρολογία -  τηλεπικοινωνίες - υπολογιστές - τεχνολογία -κινητά και πολλά ακόμη και αυτό καθιστά το έργο της σελίδας ακόμη πιο δύσκολο. Προσπαθούμε καθημερινά να εμπλουτίσουμε τη βάση δεδομένων μας με νέα άρθρα σε όσες περισσότερες κατηγορίες μπορούμε.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού, καθημερινά συνδυάζουμε τις προσωπικές μας δουλειές και την ενημέρωση της σελίδας ώστε να υπάρχει υλικό για όλα όσα προαναφέραμε, στη σοβαρότερη και εγκυρότερη μορφή που είναι εφικτό.

Πριν δημοσιευτεί κάποιο άρθρο, κοιτάμε να είναι όσο πιο εμπεριστατωμένο γίνεται και να μη δίνει λανθασμένες ή παραπλανητικές πληροφορίες.

3) Διαφημίσεις

Οποιοσδήποτε θελήσει ή επιθυμεί να διαφημιστεί σε αυτή τη σελίδα με τον τρόπο δημοσίευσης κάποιου άρθρου, θα πρέπει να μεριμνεί ώστε το άρθρο να έχει κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα πάνω σε αυτό που θα παρουσιάσει. Πχ: Αν είναι κατασκευαστής κάποιου υλικού, θα πρέπει να παρουσιάσει το υλικό αυτό με κάθε λεπτομέρεια καθώς και το τι ακριβώς κάνει  και κατόπιν αυτού, να παρουσιάσει με κάποιο link την εταιρεία του ή τη μάρκα του υλικού που αντιπροσωπεύει.

Για διαφήμιση, υπάρχουν τα banner σε όλες τις σελίδες και μπορούν να μπουν ακόμη και στα άρθρα διακριτικά banners τα οποία με τα αντίστοιχα links θα οδηγούν στην εκάστοτε εταιρεία.

Υπάρχει και η δυνατότητα παρουσίασης ακόμη και σε μορφή βιντεοσκόπησης της εταιρείας του, από ανθρώπους μας, οι οποίοι θα αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση σε συνεργασία πάντα με υπεύθυνο της εταιρείας ο οποίος θα εξηγεί καθ όλη τη διάρκεια το κάθε τι που βλέπουμε στο βίντεο, ώστε να έχει και τη μορφή εκπαίδευσης αλλά και την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια της κάθε εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης ακόμη και με droners.

4) Forum (το Forum θα λειτουργήσει προσεχώς, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και διαμονή στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη.

Με εκτίμηση

Θέματα κλάδου Ηλεκτρολογίας

 1. Δημοφιλή άρθρα

Το video της εβδομάδας