Forum

Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Τυπος καλωδιου μεγαλη προσοχη σε ολους

2 Δημοσιεύσεις
2 Χρήστες
1 Likes
931 Εμφανίσεις
giorgos.sec
(@giorgos-sec)
New Member
Topic starter  

Σε πρόσφατη δουλειά μου χρειάστηκα καλώδιο 1*70 και 1*95,όταν ήρθε η μέρα που θα ξεκινούσα την εργασία κοιτώντας τον τύπο και των δυο καλωδίων διαπίστωσα οτι μου έδωσαν καλώδιο Η01Ν2-D αυτό με έβαλε σε σκέψεις ότι κάτι δεν πάει καλά και αναζητώντας τον κωδικό στο ίντερνετ διαπιστώνω ότι τα καλώδια ήταν ναι με ΝΥΑΦ 1*70 και 1*95 αλλά ήταν για χρήση σε ηλεκτροκοληση και διαβάζοντας το datasheet διαπιστώνω ότι έχουν ανοχή μέχρι 100V...αναφέρω το περιστατικό και σε συνάδελφο παλαιότερο απο έμενα ο οποίος κάλεσε σε εταιρεία και μας επιβεβαίωσαν ότι όντως τα καλώδια ήταν για ηλεκτροκοληση ...εν ολίγοις ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στα καλώδια  ελέγχεται τον τύπο για να μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση που βρέθηκα εγώ ευτυχώς το πήρα χαμπάρι και γλίτωσα τα χειρότερα

Υ.Γ ο σωστος τυπος ειναι Η07V-K 

Konstantinos reacted
Απάντηση με παράθεση
Konstantinos
(@cupraki)
Μέλος Admin

Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σε σημείο να κάνουμε και τον ελεγκτή και των προμηθευτών. Σπάνια οι παραγγελίες να είναι άρτιες. Γενικότερα επικρατεί ένας χαμός. Προσωπικά με ενοχλεί αρκετά όταν μία παραγγελία έχει λάθος υλικό. Σε πάει πίσω, σε χρόνο, νεύρα, τρέξε, άλλαξε και όλα φυσικά τα πληρώνουμε εμείς. Κανονικά θα έπρεπε να κόβουμε ένα τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών με χρονοχρέωση για τυχόν λάθη τους. Όλες οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται με e mail, ώστε να μην μπορεί να το αμφισβητήσει, κανένας προμηθευτής. Μετά, ΤΠΥ και είσαι καλυμμένος. Αν δεν στο πληρώνουν, ακολουθείς όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Ποιος τα κάνει αυτά όμως.... 

ΑπάντησηΑπάντηση με παράθεση
Κοινοποίηση: