Σύνδεση Εγγραφή

Ο λογαριασμός σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *
Reload Captcha
Hot News
'Εξυπνο σπίτι, σε ένα Σαββατοκύριακο - Ψηφιακό ρελέ διαρροής (τύπου Α) ρυθμιζόμενο Σύγκριση κόστους κατανάλωσης συστημάτων θέρμανσης Το 7,6% της ηλεκτρικής ενέργειας «χάνεται» Κυρώσεις εγκαταστάτη Android εφαρμογές Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πυλώνες: ακτινοβολίες, επιπτώσεις, Έλεγχος λειτουργίας ΔΔΡ με το όργανο Μέτρηση συνέχειας με τα όργανα: MacroTest-Metrel-Benning-Testboy-Megger Καλώδια Ethernet UTP-FTP-Patch Cord, τεχνικές λεπτομέριες-κόλπα Θερμογράφηση: Σύμμαχος της σωστής συντήρησης φωτοβολταϊκών Σχέδιο εγκατάστασης σε χαρτί Α4 και Ψύξη Επεξεργαστή (Cpu cooler) Δομημένη Καλωδίωση Teardown αντικεραυνικού Raycap Strikesorb 30 DRM Επανέλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης PCI Θύρες Coaxial cable - Συνέχεια στα ομοαξονικά Τρία νέα iPhone για το 2017 Προγράμματα μετατροπών W-A-V-Lux-Lumens κλπ Τεχνολογία LED και στα φανάρια Μελέτη φωτισμού - Λουξόμετρο Δείκτης SAR Πως γλίτωσε ο τέταρτος (βίντεο).... Software Υπολογιστή - όλα τα απαραίτητα Συνημίτονο-τι είναι-πως βελτιώνεται Κολοσσιαίο φωτοβολταϊκό 750 Μεγαβάτ, το μεγαλύτερο Διαστασιολόγηση ουδετέρου αγωγού σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Μπαταρίες Φωτοβολταϊκών Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε Βιομηχανία-κτίριο Καλώδιο UTP - Patch Cord - Wi-Fi Router - Τα πιο εντυπωσιακά Έλεγχος λειτουργίας ΔΔΡ με το όργανο Smartphones-Rooting-αξιοποίηση ''παλιών'' μοντέλων Πώς μηδενίζουμε το λογαριασμό της ΔΕΗ Ηλεκτροπληξία στον ΧΥΤΑ Αμαρίου - Κρήτη Αναλυτής και καταγραφικό ηλεκτρικής ενέργειας μέσω Αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης Ηλεκτρικών Πινάκων Windows 10 Ηλεκτρολογάρες ελικοπτεράδες (βίντεο)

Τρία νέα iPhone για το 2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εκτίμηση ότι η Apple θα προχωρήσει στο λανσάρισμα...

τριών συσκευών iPhone μέσα στο 2017 με το ένα από αυτά να αποτελεί την πιο «προικισμένη» έκδοση δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο.

Οι προηγούμενες πληροφορίες θέλουν τις δύο εκ των τριών συσκευών να αποτελούν βασικές εκδόσεις του iPhone, όπως δηλαδή συνέβη και φέτος με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, ενώ η τρίτη θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του αρχικού iPhone.

Ωστόσο, νεότερη διαρροή αλλάζει ελαφρώς τα δεδομένα και δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές επιλογές της Apple. Πιο συγκεκριμένα, νέες αναφορές υποστηρίζουν ότι οι συσκευές θα είναι τρεις αλλά θα αποτελούν εξολοκλήρου νέες σχεδιάσεις. Προσωρινά, τα τρία μοντέλα χαρακτηρίζονται D20, D21 και D22, ενώ η εμπορική ονομασία των δύο πρώτων αναμένεται να είναι iPhone 7S και iPhone 7S Plus, διατηρώντας τη σχετική παράδοση των τελευταίων χρόνων.

Η τρίτη συσκευή, αυτή δηλαδή που θα έχει τον επετειακό χαρακτήρα, αναμένεται να έχει το γυαλί σαν κυρίαρχο υλικό της κατασκευής του. Αυτή η έκδοση του iPhone έχει επίσης την κωδική ονομασία «Ferrari» και αναμένεται να διαθέτει επίσης OLED οθόνη, με ελαχιστοποιημένα περιθώρια και ενσωματωμένο τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Apple Insider, επικαλούμενη πηγές στον χώρο των προμηθευτών της Apple, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί στις επόμενες συσκευές της νέα logic board, όπως ονομάζει η ίδια η εταιρεία τις μητρικές της πλακέτες. Το νέο logic board θα αποτελείται από δύο μέρη, ίδιου μεγέθους, με τα δύο μέρη να συνδέονται μέσω ribbon cable. Στο ένα μέρος θα φιλοξενούνται κρίσιμα στοιχεία όπως το chipset A11 και η μνήμη, ενώ το δεύτερο τμήμα θα φιλοξενεί τα «τηλεφωνικά» υποσυστήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αλλάξει θέση και το tray που τοποθετείται η κάρτα SIM. Πιο συγκεκριμένα, η κάρτα SIM θα μετακινηθεί προς το κάτω μέρος της συσκευής ώστε να εξοικονομηθεί χώρος για άλλα εσωτερικά εξαρτήματα. Στην ουσία δηλαδή θα υιοθετηθεί στο iPhone ο σχεδιασμός που ακολουθείται ήδη και στο iPad Pro.

Είναι προφανές ότι οι παραπάνω διαρροές συμβαδίζουν, σχεδόν απόλυτα, με προγενέστερη εκτίμηση της KGI Securities που θέλει την Apple να λανσάρει τρεις συσκευές για το 2017, εκ των οποίων μόνο η μία θα ενσωματώνει πραγματικά καινοτόμα χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Πηγή: pestaola.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι για την ιστοσελίδα μας:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Forum (το Forum θα λειτουργήσει γύρω στα τέλη Φλεβάρη, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε Καλή περιήγηση και καλή διαμονή στο Forum

Το video της εβδομάδας