Σύνδεση Εγγραφή

Ο λογαριασμός σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *
Reload Captcha
Hot News
Προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με Ασύρματο Ίντερνετ Μέσω Καλωδίων Ρεύματος Από Το πρώτο απόλυτα «πράσινο» Data Center Αντίσταση γείωσης και κεραυνικά πλήγματα Ισχυρά Ρεύματα Μητρική (motherboard) Πως γλίτωσε ο τέταρτος (βίντεο).... Cat 8.1 & 8.2 Δίκτυο Μεγάλη ζήτηση και κακοκαιρία προκάλεσαν εκτεταμένες Μέση Τάση - Μέρος 4ο (Ασφάλειες Αναλυτής και καταγραφικό ηλεκτρικής ενέργειας μέσω Βουτήξτε στα βάθη των ωκεανών και Αλεξικέραυνα - μικρές συμβουλές Μέτρηση αντίστασης μόνωσης με τα 5 Έλεγχος λειτουργίας ΔΔΡ με το όργανο Κολοσσιαίο φωτοβολταϊκό 750 Μεγαβάτ, το μεγαλύτερο SAFETron από την ΕΛΕΜΚΟ, Νέοι απαγωγοί Consumer Preview των Windows 10 τον Η σχέση του ουδετέρου αγωγού με Όργανα μέτρησης - Metrel EurotestXA MI Σκληρός δίσκος (HDD) Πυρασφάλεια και Πυροπροστασία σε Ξενοδοχεία Με αύξηση 35% στα τιμολόγια του Σκληρός δίσκος SSD (Solid State Drive) Η ιστορία του τηλεφώνου και της Ουδέτερος αγωγός-Δίκτυο TT-ΤΝ-Τι είναι-Τι συμβαίνει σε Επιθεώρηση Υπερήχων σε Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση Μνήμη (Ram) Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας!!! SEE Electrical V8R1 - Ελληνική έκδοση Γείωση - μέρος 4ο (Μέτρηση Αντίστασης Ηλεκτρολογική Νομοθεσία Ομοαξονικά καλώδια και ποιά η χρήση Κινητήρας συνεχούς ρεύματος, πως λειτουργεί; (Βίντεο) Wi-Fi - Ethernet ή άλλοι τρόποι Κυρώσεις εγκαταστάτη Tomas Edison...21 Οκτωβρίου 1879 Η Forthnet πάροχος καθολικής υπηρεσίας σταθερής Έξυπνο σπίτι - (τι είναι;) Φωτοβολταϊκά αυτόνομα, τι να προσέξουμε στις

Αντιγραφή άρθρων από άλλα site με νόμιμο και επαγγελματικό τρόπο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλοι μας κατά καιρούς κάνουμε αντιγραφή άρθρων απο άλλες ιστοσελίδες με σκοπό την ανάρτησή τους...

... στη δική μας ιστοσελίδα. Πόσο νόμιμο είναι αυτό; Πόσο δεοντολογικό; Τι επιπτώσεις έχουμε όταν κάνουμε απλώς αντιγραφή επικόληση και δε γράφουμε καν την πηγή; Έστω και γράφουμε την πηγή, πολλοί δε δίνουμε τον πλήρη σύνδεσμο, απλά δίνουμε την αρχική σελίδα του site από το οποιο αντιγράφουμε το άρθρο. Πόσες φορές έχουμε χρησιμοποιήσει κομμάτια ολόκληρα ή φωτογραφίες ενός άρθρου από άλλη ιστοσελίδα και δεν αναφέρουμε καν κάποια πηγή φωτογραφιών ή ότι χρησιμοποιήσαμε κάποιο υλικό από άλλο site. Πόσες φορές βλέπουμε αναπαραγωγή ειδήσεων ή νέων ή άρθρων γενικά και δεν υπάρχει έστω μία λέξη διαφορετική;

Στο pcsteps.gr ο Φίλος μας Άγγελος Κυρίτσης είναι ο Αρχισυντάκτης του PCsteps. Έχει κάνει και συνεχίζει, μία καταπληκτική δουλειά όσο αφορά υπολογιστές - λογισμικό - λειτουργικά προγράμματα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή στη Χώρα μας είναι η κορυφαία ιστοσελίδα τέτοιου περιεχομένου. Μπορεί ο κάθε χρήστης με μία απλή αναζήτηση να βρεί λύση σε ότι μπορεί να φανταστεί, σε θέματα Hardware-Software. Ο τρόπος που εξηγεί στα άρθρα του το κάθε τι, θα σας αφήσει έκπληκτους από πλευράς απλότητας και κατανόησης του κάθε τι που αναρτεί στην ιστοσελίδα του. Δικαίως λοιπόν, σήμερα που γράφω αυτό το άρθρο, το site του βρίσκεται στην παρακάτω θέση...

Η google λοιπόν και άλλες εταιρείες που ψάχνουν στα εκατομμύρια ιστοσελίδων καθημερινά για να δώσουν στατιστικά για κάθε ιστοσελίδα, εδώ και αρκετό καιρό ανέπτυξαν ένα λογισμικό το οποίο βλέπει ποιές είναι αυτές οι ιστοσελίδες που παραβαίνουν όλους τους παραπάνω κανόνες και τιμωρούν ιστοσελίδες που παραβαίνουν τους κανόνες. Τους βγάζουν και εντελώς απο την αναζήτηση !

Ο Άγγελος λοιπόν, περιγράφει με πολύ κατανοητό τρόπο ποιά είναι η σωστή και επαγγελματική μέθοδος αντιγραφής άρθρων απο άλλες ιστοσελίδες. Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι για την ιστοσελίδα μας:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Forum (το Forum θα λειτουργήσει γύρω στα τέλη Φλεβάρη, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε Καλή περιήγηση και καλή διαμονή στο Forum

Το video της εβδομάδας