Σύνδεση Εγγραφή

Ο λογαριασμός σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *
Reload Captcha
Hot News
Ποιοι είναι οι Έξυπνοι μετρητές ρεύματος ΥΔΕ - Απορίες (Ποια ισχύ πρέπει RAID 0-100 !! Λάθη σε Σχεδιασμό πινάκων στο εκπαιδευτικό Καλώδια, όλες οι ονομασίες - λεπτομέρειες Προγραμματιζόμενοι Λογικοί Ελεγκτές (PLC) Wi-Fi Router - Τα πιο εντυπωσιακά Προγράμματα μετατροπών W-A-V-Lux-Lumens κλπ Schneider Electric: Πρωτότυπος μετατροπέας τάσης σε SSD tips-tweaks & trim support, diagnostic Data center δίπλα σε πυρηνικό σταθμό Δίκτυο Μεταφοράς Ηλεκτρικής ενέργειας (μέρος 2) Διαθέσιμη η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για Υποχρεώσεις του Εγκαταστάτη προς τον καταναλωτή Σύγχρονες ανάγκες, με παλιό hardware Ασθενή ρεύματα Καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πυλώνες: ακτινοβολίες, επιπτώσεις, Ομοαξονικά καλώδια και ποιά η χρήση Φωτοβολταϊκό και μπαταρία, σε μια ενιαία Αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης Ηλεκτρικών Πινάκων Η Cortana θα μαθαίνει και θα Πόσο ρεύμα καίνε οι οικιακές συσκευές; Σύγκριση κόστους κατανάλωσης συστημάτων θέρμανσης Πυρανίχνευση - όλα όσα πρέπει να 3D Printers - όλες οι λεπτομέρειες Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας!!! Η σχέση του ουδετέρου αγωγού με Εύκαμπτη ηλιακή μπαταρία για wearables SEE Electrical V8R1 - Ελληνική έκδοση Teardown αντικεραυνικού φυσιγγίου Hager SPN265R Cat 8.1 & 8.2 Δίκτυο Ανεμογεννήτρια - πως λειτουργεί; Οι ευφυέστατοι αυτοματισμοί των αρχαίων Ελλήνων Τη Μεγαλύτερη Παγκοσμίως Μονάδα Αποθήκευσης Ενέργειας Υπέρηχος VS θερμογραφίας !! (βίντεο) Επανέλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης Ασφάλεια Ηλεκτρικών Εγκατ/σεων - Συμβουλές - Ρεύμα - Νερό - ARC - Εναερίτες μιας άλλης... εποχής !! Πυρασφάλεια σε χώρους εκπαίδευσης

Ευχαριστούμε τους χορηγούς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η σελίδα μας και η κλειστή ομάδα του Facebook: ''ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ''


θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, της μεγάλης κλήρωσης δώρων, που ξεκίνησε στα μέσα Νοέμβρη και τελείωσε στις 26 Δεκεμβρίου 2016 μέσω της οποίας μοιράστηκαν 7 δώρα σε ισάριθμα μέλη της κλειστής ομάδας του Facebook ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ.

Παρακάτω λοιπόν έχουμε τους χορηγούς, τα δώρα που προσέφεραν, αλλά και τους τυχερούς:

meidanis legrand

SKT TESTING el va

 

1) Ας περάσουμε λοιπόν να δούμε τι είναι η εταιρεία Μεϊδάνης, αλλά και τι δώρο προσέφερε:

meidanis

Η Μεϊδάνης ιδρύθηκε το 1983 στη Νέα Σμύρνη ως Electroinvest Α.Ε., νομική επωνυμία που διατηρεί μέχρι σήμερα. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας εμπορικής εταιρείας που θα προμήθευε τους επαγγελματίες με επώνυμα ηλεκτρολογικά προϊόντα καλύπτοντας το κενό που άφηναν στη διανομή οι μεγάλες βιομηχανίες.

  Προσηλωμένη αποκλειστικά στην χονδρική πώληση, η εταιρεία ανέπτυξε γοργά σχέσεις συνεργασίας με πάνω από 600 πελάτες στους οποίους προσέφερε ανταγωνιστικές τιμές, αξιόπιστα προϊόντα, άμεση παράδοση και after-sales service χωρίς να τους ανταγωνίζεται και παρέχοντας τους την σιγουριά που προσφέρει ένας αξιόπιστος συνεργάτης με διαθέσιμο προϊόν ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα για την εταιρεία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.meidanis.gr/history/

Ο Μεϊδάνης λοιπόν προσέφερε το υπερδώρο, τον παρακάτω αναλυτή ενέργειας...

18

Τυχερός της τελευταίας φάσης της κλήρωσης ήταν το μέλος της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ: Νεκτάριος Τομπούδης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία  Μεϊδάνης  για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

2) Θα περάσουμε στη Legrand 

legrand

H LEGRAND EINAI O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό πάνω από 36.000 ανθρώπους, οι πωλήσεις της Legrand έφθασαν τα 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2013

Περισσότερα για την εταιρεία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: legrand.gr

Η Legrand λοιπόν προσέφερε 2 δώρα παρακαλώ!! τα οποία είναι τα παρακάτω:

LEGRniky 600va

 

Οι τυχεροί είναι τα μέλη της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ:

1) Αλιφραγκής Ιωάννης - κέρδισε το UPS NIKY 600VA

2) Σπύρος Μουζάκης Βαφίας - κέρδισε το ΚΙΤ Θυροτηλεόρασης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία Legrand  για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

3) Και περνάμε στην SKT - Testing

SKT TESTING

Η SKT-Testing μεγάλη εταιρεία στο χώρο των ηλεκτρολογικών οργάνων - εργαλείων - διακριβώσεων. Η εταιρεία S.K.T. Testing ιδρύθηκε στις αρχές του 2006 με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στην αγορά των οργάνων μέτρησης και ελέγχου. Τα στελέχη της έχουν άρτια τεχνική κατάρτιση, πολυετή εμπειρία στο χώρο των οργάνων μέτρησης και ελέγχου και στην εκτέλεση έργων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Περισσότερα για την SKT-Testing μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: skt-testing.gr

Η εταιρεία SKT-Testing προσέφερε 2 δώρα για το διαγωνισμό μας, τα οποία είναι τα παρακάτω:

metrel1

metrel 4

Οι τυχεροί είναι τα μέλη της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ:

1) Χρήστος Μπέλος - κέρδισε την αμπεροτσιμπίδα της Metrel MD 9226

2) Ηλίας Δενεξάς - κέρδισε μια διακρίβωση οργάνου της Metrel  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία SKT-Testing για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

Και κλείνουμε με την εταιρεία EL-VA

el va1

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων...

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: el-va.gr

Η εταιρεία προσέφερε στην ομάδα μας 2 δώρα τα οποία είναι τα παρακάτω:

el va2

Weidmuller berspannungsableiter VPU II 4 280V 57

 

Οι τυχεροί είναι τα μέλη της ομάδας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ:

1) Κριτόλαος Δασκαλόπουλος - κέρδισε το πολυόργανο πόρτας της: ΑΒΒ DMTME-96

2) Νικόλαος Ανδριτσόπουλος - κέρδισε το αντικεραυνικό ράγας της: Weidmuller

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα μας, στην εταιρεία  EL-VA  για τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

 

Ευχαριστούμε

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι για την ιστοσελίδα μας:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Forum (το Forum θα λειτουργήσει γύρω στα τέλη Φλεβάρη, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε Καλή περιήγηση και καλή διαμονή στο Forum

Θέματα κλάδου Ηλεκτρολογίας

Το video της εβδομάδας